Reklama

Reklama

VOD (1)

Král Ragnar přemýšlí o návratu do Anglie, kde jim byla slíbena země, kterou by mohli obhospodařovat... (TV Prima)

Recenze (14)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále perfektně zpracované. Rychlý úvod, návrat do Wessexu s brialntně postavenou diplomatickou stránkou a vše vypadá tak optimisticky v prvním díle. Na závěr ještě bitva 90% ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diel ktorý nám ukáže čo to nové v domovine Ragnara aby nás vzápätí vzal späť do Wessexu kde sa všetko zdá sa na dobré obracia(uvidíme dokedy) A na záver síce kratšia ale dobrá bitka. Akurát veliteľské schopnosti Mercijských vodcov sú skvelé. Neviem či sú ultimátny pablbi alebo rátali s tým, že Ragnar je jebnutý pako, ale rozdeliť armádu na dve časti, jednu väčšiu a jednu menšiu bez toho aby sa vzájomne podporili je prúser. A to, že sa princ čudoval prečo útočia na menšiu skupinu, tak to je už vážne top. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I cannot see another child, no matter how far I look. I see a harvest celebrated in blood. I see a trickster whose weapon cleaves you. I see a city made of marble. And a burning broiling ocean. ...It is the way of the prophecy. Only to be understood when it has happened and it is too late to change it. " ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda třetí série mě příliš nenadchla. Sice jsem se nenudil, ale měl jsem pocit, že tvůrci jen recyklují starší zápletky, aby mohli předstírat, že se něco dělo. Začal jsem se znovu bavit až u dvora krále Egberta a těšil jsem se na tažení do Mercie, ale netrvalo to příliš dlouho. Myslím, že člověk nemusí studovat vojenskou taktiku, aby přišel na to, že když velitelé rozdělí armádu na dvě části, které se navzájem nemohou podpořit, je to jasný projev stupidity. A nemůžu si pomoct, ale ta výstroj mi fakt vadí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotný diel s proroctvom a prípravou na turné po Anglicku, v ktorom Ragnar bojuje po boku kráľa Wessexu vo vojne o britskú provinciu Mercia, zatiaľ čo Lagertha spolu s Athelstanom a kráľom Wessexu Ekbertom putujú na prísľubené pozemky. Asi som jediný, komu to vadí, ale to že šípy ktoré strieľajú Sasovia z Mercia zasiahnú na lodiach iba vojakov kráľa Ekberta a žiadneho vikinga a že do oči bijúce zlé rozostavenie vojakov si všimne iba Ragnar Dokonalý je naozaj trochu smiešne, ale inak celkom dobre spracované a vytvorilo sa miesto pre mnoho ďalších intríg, ktoré robia dej znesiteľným. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama