Reklama

Reklama

VOD (1)

Po Ecbertově příslibu se ve Wessexu začíná budovat první vikingská kolonie. Sbližování královny Aslaugt s poutníkem Herberdem pokračuje, aby vyústilo v nečekanou tragédii... (TV Prima)

Recenze (13)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda co se politické stránky týče. Nejlpeší na epizodě je vzájemný vztah mezi Krály a jejich rozhovory. Následující scéna s přípitkem k moci královny Kwenthrith je při nejmenším legendární. Naopak situace v Kattegatu zůstává velice nudnou, i když chápu, proč si tvůrci mysleli, že je důležitá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavním pozitivem čtvrté epizody byl Harbardův odchod z Kattegatu, předpokládám, že šlo o severského Rasputina. Příliš mě nanadchla scéna na jezeře ani zjištění, že Ragnarův syn Ivar, na rozdíl od Flokiho dcery Angrbody, nestárne. Opět mě dokázala pobavit princezna Kwenthrith (desinfekce, jed). ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aethelwulf sa snaží spriateľiť s Rollom a Flokim, Flokiho nenávisť ku kresťanov však pretrváva.. Kalf a Einar sa pripravujä na návrat Lagerthy a získali ako spojencov syna kráľa Horika Erlendura a vdovi po jarlovi Borgovi Torvi.. Aslaugini synovia pri prechádzke sa takmer utia, pretože sa pod nimi prelomí ľad, zachráni ich všk Siggy, ktorá sa sama utopí pri ich záchrane a pomôže jej pútnik. Vo Wessexe princezná Kwenthrith počas oslavy otrávi svojho brata Burgreda a je tak Ekbertom vymenovaná za jedinú vládkyňu Mercie. Napriek tomu, že v epizóde bolo minimum akcie vzťahy medzi postavami sa poriadne zamiešali. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama