Reklama

Reklama

VOD (1)

Ragnar se vrací se svými muži do Kattegatu, kde všichni zjišťují zprávu o Siggyině smrti. A Lagertha se připravuje na střetnutí s Kalfem... (TV Prima)

Recenze (16)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořádně se něco začne dít až těsně před koncem, ale i tak mám pocit, že je tento díl tak trochu našlapování před klíčovými epizodami v Paříži. Mimochodem Ragnar se akrobacie nebojí, za to palec nahoru. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl by byl výborný na dobrou noc, byl totiž takový uspávací. Nic velkého se nedělo, neřešilo a nepřipravovalo, pokud nepočítám Ragnarův epický monolog o Paříži. Zřejmě už tehdy to byla oblíbená destinace všech romantických duší. Nebýt krále Egberta a jeho famózního závěru, byl bych těžce zklamán. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vikingovia sa vrátili na Kattegat a dozvedia sa o Torsteinovej a Siggynej smrti. Ragnar sa rozhodne napadnúť Paríž, Lagerthe nepomôže získat naspäť jej pozíciu jarla na Hedeby a od Flokiho sa dozvie o vzťahu Aslaug a Harbarda. Vo Wessexe vydá kráľ ekbert príkaz na vyhladenie osady vikingov a zbaví sa aj svojich poddaných, ktorý jeho úmyslom neverili. Tak aj pán dokonalý Ragnar spravil chybu a osadu vo Wessexe nechal bez bojovníkov a aspoň nachvíľu je najlepším stratégom iný panovník. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Once again, Ragnar. I know, never as king. Never as King Ragnar. What does a king require from a simple seer? Paris. Yes. I have seen its gates. And I see that its gates are already here, to my eyes. It means exactly as I have said. I do not lie about what I see, King Ragnar, only sometimes I withhold things, for human beings cannot bear too much reality. I can see that not the living, but the dead, will conquer Paris. And I also see that the bear will be crowned by a princess. Which does not bode too well for you, King Ragnar." ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ragnar se vrací domů, aby se dozvěděl špatně zprávy. Wessex odhalil svoji pravou tvář a LaGerta opět mizí. Tady se schyluje k velké bitvě. Paříž bude muset počkat. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda sa mohla kľudne volať "Ako sa všetko môže posrať za 45 minút". Návrat domov nebol vôbec radostný, to však bolo zrejmé už z predchádzajúcich epizód. Každopádne najväčšie prekvapenie príde v závere, Egbert je takým Michaelom Corleone ranného stredoveku, rovnako ako on sa totiž dokáže jednou ranou zbaviť nejednej muchy. Som zvedavý, čo prinesie pokračovanie, 9/10. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Kattegate sa neudeje podľa mňa nič extra okrem bitky Rolla a Bjorna. Ale vo wessexe sa mladý princ dozvedá, že jeho žienka sa u Athelstana nespovedala, následne napadne severanských farmárov a v závere nám Egbert odhalí svoju pravú tvár zákerného spičenca. No bude to ešte prdel. ()

Reklama

Reklama