Reklama

Reklama

VOD (1)

Aethelwulf s jeho anglosaskou armádou chce zaútočit na město York pod rouškou noci. Za pomocí nechráněných starých římských hradeb mají v plánu se dostat do centra města. Král Harald se vrací do své domoviny i s Astrid, ze které chce udělat svoji novou královnu. Jenže Astrid se jeho záměr nelíbí a dává to jasně najevo. Bjorn pokračuje se svojí flotilou ke Středozemnímu moři, jenže stojí před těžkým rozhodnutím. Mezitím Floki prozkoumává zemi starých bohů a hledá smysl života. (TV Prima)

(více)

Recenze (21)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I know you're a cripple, Boneless. But let me tell you something. Your deformity means that the gods favor you especially. I've always known that. I always look for people who are born different. Because that's the true sign. You are a very special person. Nobody else here is like you. You are destined for great things." ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prečo?! Prečo len konanie (takmer) všetkých postáv nemá hlavu ani pätu? Pretože už 2. sériu seriál presluhuje a pretože scenár absolútne nedokáže využiť potenciál postáv, ktorými disponuje. Je to síce správne surové, krvavé a brutálne, ale čo z toho, keď o chvíľu celá armáda pozerá na osamoteného Ivara ako panna na pohlavný úd a nikto zo stovky chlapov nie je schopný toho vreštiaceho kripla doraziť... Bishop sa navyše neohrozene premáva stredom bojovej vravy ako keby sa nechumelilo a ešte stihne robiť priblblé gestá s mečom, nie toto nie sú Vikingovia, na ktorých som bol zvyknutý a ktorí ma bavili. ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná časť. Som rád, že po slabej štvrtej sérii tu je opäť potenciál. Bitka bola parádna, karty sú rozdané. Na jednej strane hrôzubudiaci Ivar s bratmi, na druhej kráľ Aethelwulf s krvilačným biskupom presvedčeným o vlastnej nezraniteľnosti. Zatiaľ ma však nebaví Flokiho mystická cesta, neskôr snáď tomu dajú nejaký ten zmysel. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po nemastném a neslaném úvodním dvojdílu se nám dějové linky přeci jen trošku vykrystalizovaly a karty byly rozdány. Ubemu se pyj proměnil ve frndu a zženštil nám chlapec jeden ušatý. Beznohý naopak svůj pyj objevil, když konečně našel svojí orientaci v nadržených baculkách. Angličané ukázali, že i prasata jdoucí na porážku mají více rozumu. Jejich retardované konání přeci jen kvalitu dílu trošku srazilo. Do příště by si to žádalo skon kreténa Flokiho. Jeho linka je prozatím maximálně otravná. Těším se na další díl. Spokojenost. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ivarov výjeb s jednotkami Sasov skvelý a pasáž kde sedí na zemi od krvi a vreští po saských vojakoch je epic. Škoda, že pasáž s Haraldom je o hovne, ale aspoň dostane cez papuľu a pasáž Flokiho je taká, že mal som pocit, že už chcípne a hovbys, ten prežije šicko hajzlík jeden. No a výjeb Meyersa s Ubbem a Hvitserkom sa dal čakať fakt urobili chybu a Ivar im za to patrične vynadal a ja veru tiež. No a čo sa týka Bjorna tak je potvrdené že mimo kresťanov nemá Hollywood gule zabíjať moslimov, pretože niekto na lodi Bjornovi tvrdí aby tam šiel ako obchodník. Ale stavím sa, že akonáhle dorazí kdesi ďalej za Hispániu ku kresťanom zase to bude masaker. No čo narobíme, svet sa v prdel obracia. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Když Ivar (Alex Høgh Andersen) sedí u vozu, tak odhodí jednu ze dvou sekerek směrem k Angličanům, ale po několika záběrech ji má zase v ruce. (Doomcourier)

Reklama

Reklama