Reklama

Reklama

VOD (1)

Anglosasové se slavně vracejí do prázdného města York. Jenže než si uvědomí, že se nacházejí uprostřed pasti, je již příliš pozdě. Další vítězství seveřanů je dokonáno se zajetím biskupa Heahmunda. Aethelwulf posléze nařizuje strategický ústup. Do Kattegatu se vrací Floki, který vypráví o své cestě do země mocných bohů. Nicméně od Lagerthy se vřelého uvítání nedočkává, protože jako královna Kattegatu potřebuje každého schopného muže připraveného na obranu města před králem Haraldem. Současně se Halfdan a Bjorn vydávají do severní Afriky, aby tam navštívili arabského emíra, nová překvapení nenechají na sebe dlouho čekat. (TV Prima)

(více)

Recenze (22)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvej desaťminútovke tu máme kvalitnú bitku v Yorku, ktorá ale bohužiaľ začala na veľmi nelogických základoch vyjdenia Vikingov z kanálov, pričom sa ich Angličania nepokúsili pri vychádzaní z kanálov zastaviť, ale radšej počkali, kým sa ich počty zvýšia, a až potom začali bojovať. Ivar z určitch dôvodov dáva Hemondovi ešte šancu v boji – požičia mu koňa, lebo je vraj príliš great warrior. Neskôr sa ho zajatého rozhodne zobrať do Kattegattu. Floki sa vracia do Kategattu a znepriatelí si Lagerthu rozprávaním o svojom ostrove, na ktorý chce zobrať len true believers. Angličania sa cítia porazení. Hvitserk navrhne Ivarovi, aby odišli domov zabiť Lagerthu aj Ubbeho predtým, ako sa vráti Bjorn. Ten sa s Halfdanom dostane do púšte na návštevu mocného služobníka imperátora. Sprvu príjemné dobrodružstvo sa našťastie pre diváka postupom času stáva nechutnejším a napínavejším. Aj cez logické lapsusy epizóda bavila. ()

FreeDooM44 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

lol co to zase mělo bejt. Imba logická strategie, zalezeme do kanálu, a pak uprostřed nich zase vylezeme... Tahle série je zatím teda čajíček. Počínaje Flokiho spirituálním výletem na Island rozmáznutým na pět dílů, a konče výletem někam do prdele do prostřed pouště, kde se něco děje a je to tak nudný, že vlastně ani nevím co. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to zas bylo za debilní plán se schovat na to nejhorší možné místo do kanálu a pak vylézt ven v ten nejhorší možný okamžik, když je nepřítel v pohotovosti a všude kolem vás z kanálových děr do naprosté nevýhody a přesto zvítězit? To už Tvůrcům došly všechny logické nápady? Po téhle náloži pak divákovi už ani nevadí, že si Floki odcestoval na mini lodičce bez navigace po větru ka ho bohové dovedou a pak je v rámci několika dalších dní schopen se opět bez navigace vrátit nazpět do Kattegatu. Ani Bjorn moc uspokojení v epizodě nepřinese a tak jsem měl dost práce neohodnotit epizodu odpadově. Jedna hvězda alespoň za tu bitvu. (hodnotím čistě technické provedení soubojů jelikož to bylo celkem hloupé) 20% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další kvalitní díl. Ivar opět vymyslel zajímavou léčku, čímž rozpoutal moc hezkou krvavou vřavu. Dějová linka ze Sicílie mi doposud přišla maximálně debilní a nezajímavá. Po tomto dílu se vše změnilo. Pánové ukázali, že sice mají svaly, ale s mozkem je to horší. Takže pánové, mám pro vás radu zdarma. Pokud vás někdo pohostí shemale dárkem, tak to s vámi rozhodně myslí zle. Takže snad až na to, že se bohužel vrátil kretén Floki, tak to nemělo chybu. Doporučuji si užívat Lagarthu. Mám trošku takové tušení, že její dny budou co nevidět sečteny. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Invar akosi rýchlo stratil chuť pomstiť sa Lagerthe,aj keď znenazdajky sa táto téma objaví. Zajatie bishopa a vôbec vlákanie Vikingov do takejto pasce je tak smiešne,že Sasov by už dávno museli vyhubiť potkany ak by ich taktika boja bola tak naivná ako ju predkladajú tvorcovia seriálu. Floki (ako inak) túži obývať Island, kam mal doplávať až v roku Invarovej smrti po 5 ročnom drancovaní Anglicka. Že Björn železný prežije plánovanú popravu zo strany Byzantských moslimských bojovníkov so 4 cm kúskom železa v ruke je jasné každému. Každý diel je stereotypným obrazom toho,ako sa všetko v poslednej chvíli obráti v prospech Vikingov a neuveriteľne to unavuje (s výnimkom Ragnarovej dobrovoľnej cesty za popravou). ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama