Reklama

Reklama

VOD (1)

Ivar získává drtivé vítězství proti Lagerthě a jejím silám, především díky vojenské podpoře od svého strýce Rolla, normanského vévody. Lagertha a Bjorn jsou nyní na útěku a rozhodují, kam se nyní vydat. Heahmund navrhuje, že by se s ním mohli vrátit do Anglie, kde se zná velmi dobře s králem Aethelwulfem. Jenže král Aethelwulf je mrtvý a místo něj vládne Alfréd, Athelstanův syn, který musí zabezpečit obranu ostrovů, jelikož útoky seveřanů neustávají. (TV Prima)

(více)

Recenze (23)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obe strany musia bojovať s cudzincami, keďže sami si vo vojne neporadili. Nový kráľ Anglicka nariaďuje zmeny. Alexander Ludwig krásne napodobnil dikciu Travisa Fimmella, keď hral svoj charakter trochu šialene. Rollo jednal krásne z pozície sily, no rodinné plány sa mu rozpadli. V epizóde je každý Viking porazený a chýba dravosť, ktorú mávali ako jedna sila bez cudzieho jarma, tým pádom sa vytratil aj adrenalín, lebo sami si už asi neporadia. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál začíná být pěkně hloupý a náhodně zpatlaný dohromady. Co tom vůbec dělají ti Frankové a jak se tak rychle začlenili do kolektivu? (k smíchu) Zrady, přetvářka a nově nalezené děti. Skoro jak telenovela. A to jak si Bjorn rozmyslel z ničeho nic zabití Rolla to bylo až k smíchu, i s tou nadmíru trapnou prupovídkou. Dále Rollovi směšné podmínky a k tomu ještě nepochopitelnější jejich akceptování. Dále se ještě ,,geniální Ivar" zachoval jako naprostý pitomec a nechal si opět Bjorna proklouznout. Některé části jsem chtěl dokonce přetáčet. 20% a převážně dávám kredit za konec. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Až na další nudnou odbočku do země čuráka Flokiho, se jednalo o vynikající epizodu, která nabídla velice zajímavý vývoj na všech frontách. Velmi se těším na další vývoj. Epizoda nám otevřela spoustu tajných komnat, kde se v hlavní roli blýskla záletnice Lagertha a oplodňovatel Rollo, kterému uplavali pulci příliš daleko. Docela mě zaráží pohled na šediny Lagerthy, u které jsem si zároveň nevšiml jediné vrásky. Asi měli v maskérně dovolenou. Celkově se ale k mému mírnému údivu jednalo o hodně našlapanou epizodu. Těším se na další díly. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám silný pocit, že se tvůrci seriálu dali na klamání tělem. Jedenáctá epizoda mě sice ničím vyloženě nenaštvala, ale nemohlo mi uniknout, jak se v ní naoko neustále něco děje, abych po jejím skončení zjistil, že by se všechno důležité vešlo do deseti minut. Ten chladný severský vzduch má něco do sebe, chudák Rollo ve Frankreichu těžce sešel, chvílemi jsem měl obavy, že upadne na obličej a vydechne naposled, zatímco Lagertha je pořád svižná mladice, které se jen změnila barva vlasů. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rollo využitý asi ako roztrhaný hajzelpapier, pokus o emócie ohľadom Bjorna nulový až smiešny. Pasáže v Anglicku celkom fajn akurát tá bitka mohla mať viac priestoru. Lokiho pasáž nekomentujem. Hej a úplný záver vnáša aspoň štipku nádeje, že ďalší diel môže byť zaujímavý, alebo to bude ešte väčší sranec. A Margreth mal náš kriplík odjebať. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama