Reklama

Reklama

VOD (1)

Ivar získává drtivé vítězství proti Lagerthě a jejím silám, především díky vojenské podpoře od svého strýce Rolla, normanského vévody. Lagertha a Bjorn jsou nyní na útěku a rozhodují, kam se nyní vydat. Heahmund navrhuje, že by se s ním mohli vrátit do Anglie, kde se zná velmi dobře s králem Aethelwulfem. Jenže král Aethelwulf je mrtvý a místo něj vládne Alfréd, Athelstanův syn, který musí zabezpečit obranu ostrovů, jelikož útoky seveřanů neustávají. (TV Prima)

(více)

Recenze (23)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I remember once hearing a story of a Berserker who, against the odds, went on to live a long angry and frustrated old age. He told his servants to go and collect all of his iron utensils. You know, his pots and pans, his weapons. And carry them up to the top of high cliff and throw them off of it so he could hear for one last time. The noise of battles." ()

Mazicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to není ono... Tento seriál umřel společně s Ragnarem a Ecbertem. Příšerná dějová linka s Flokim je tam vyloženě navíc. Lagertha má pěknou paruku. Bjorn si musí neustále hrát na Ragnara, až je to trapné. Vůbec mi ten typ hraní ně něj nesedne. Ivar je mi strašně nesympatický, furt jenom řve a stále si na něco stěžuje jako malá holka. Poslední dobou mi tento seriál připomíná Velmi křehké vztahy. Jediná dějová linka v Anglii společně s Rollem za něco stála. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál začíná být pěkně hloupý a náhodně zpatlaný dohromady. Co tom vůbec dělají ti Frankové a jak se tak rychle začlenili do kolektivu? (k smíchu) Zrady, přetvářka a nově nalezené děti. Skoro jak telenovela. A to jak si Bjorn rozmyslel z ničeho nic zabití Rolla to bylo až k smíchu, i s tou nadmíru trapnou prupovídkou. Dále Rollovi směšné podmínky a k tomu ještě nepochopitelnější jejich akceptování. Dále se ještě ,,geniální Ivar" zachoval jako naprostý pitomec a nechal si opět Bjorna proklouznout. Některé části jsem chtěl dokonce přetáčet. 20% a převážně dávám kredit za konec. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Až na další nudnou odbočku do země čuráka Flokiho, se jednalo o vynikající epizodu, která nabídla velice zajímavý vývoj na všech frontách. Velmi se těším na další vývoj. Epizoda nám otevřela spoustu tajných komnat, kde se v hlavní roli blýskla záletnice Lagertha a oplodňovatel Rollo, kterému uplavali pulci příliš daleko. Docela mě zaráží pohled na šediny Lagerthy, u které jsem si zároveň nevšiml jediné vrásky. Asi měli v maskérně dovolenou. Celkově se ale k mému mírnému údivu jednalo o hodně našlapanou epizodu. Těším se na další díly. ()

Illithune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je hustý. Čím dál, tím více degradující. Z jednoho z top seriálů se stává obyčejný průměr. Scénáristé mají k dispozici širokou škálu postav a dokonce i území (Dánsko, Anglie, Francie) a stejně s tím nejsou schopni nic udělat. A to nemluvím o postavách. Herci umějí hrát skvěle, ale k čemu to je... Dějová linka Rolla a změna Lagherty je vtip... Floki je akorát do počtu, nic se tam neděje, k ničemu to není... Trapná Margharete měla umřít už v té epizodě, ve které se objevila... Ubbe a Bjorn jsou prachobyčejní wannaberagnarz. Harald s Ivarem jsou oba strašné chudinky a jejich charakter je ničen díl od dílu víc a víc. Jsem zvědav na Alfreda, to je asi tak jediné, i když ta historická nepřesnost mě u něj docela mrzí (když už je v seriálu Ethelred i Alfred, tak je mohli dát alespoň do správného pořadí). Ale obávám se, že tento seriál už nic nezachrání a zařadí se k průměru. Edit: Jo, a málem bych zapomněl, Hvitserk je největší píča ze všech. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama