Reklama

Reklama

VOD (1)

Ivar prohlašuje sám sebe Bohem. Taková událost by se však neměla obejít bez obětování lidského života. Ivar se tedy chystá obětovat Lagerthu. Král Harald a jeho síly míří ke království Wessex. Alfréd si je vědom, že toto je jeho chvíle. Sám se postaví do čela své armády. Společně s Ubbem a Bjornem má velké šance na úspěch. Mezitím se Floki na Islandu potýká s dalšími problémy se svými spoluusedlíky. Vypadá to, že kruh pomsty nikdy neskončí... (TV Prima)

(více)

Recenze (28)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jsem byl zklamaný, že Ivar nechtěl opravdu obětovat svého bratra (takže oběť byla dost trapná a sledoval jsem ji naprosto bez emocí), ale druhá polovina série se vyvinula už podstatně lépe. Dokonce i Flokiho dobrodružství mne začíná zajímat. Dávám 3 hvězdy, ale pořád je to teda slabota. Vše zajímavého se odehrává nyní pouze v Anglii. Hitsersk se chová naprosto nepochopitelně a Ivar se asi zbláznil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Poslední dvě epizody byly naprostou katastrofou. Myslím si, že by byl příjemnější zážitek strčit hlavu do záchodu, ve kterém týden nefungovalo splachování a kálela do něj celá hospoda nejnižší cenové kategorie plná zpocených prasat. Fakt díl úplně o hovně. Je fajn, že se již druhý díl chystá něco většího, ale pořád se kolem toho chodí, jako kolem opilé patnáctky, která na pařbě upadla do bezvědomí a všichni ji obcházejí namísto toho, aby se jí někdo ujal a znásilnil ji, jak se to ve slušné společnosti patří. Tvůrci by měli vystrčit hlavy z prdele a mohlo by se začít konečně něco dít. Začínají mě ti šulini srát. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se teda klidně přiznám, vůbec netuším, jaký měli tvůrci pro natočení této epizody důvod. Vidím to jako zbytečnou ztrátu času (svého), místo toho jsem mohl radši sledovat něco, co má pořádné tempo, i takový závod slimáků na šedesát metrů by mě asi bavil víc. Fakt nevím, co s tím, nestalo se nic podstatného, nudil jsem se přímo zvěrsky a hvězdičku ode mě dostal ten borec s kýblem benzínu, pěkně tu vatru rozfofroval. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát vyššie hodnotenie pre pľuvanec do Ivarovej tváre a vďaka spečateniu osudu starca, ktorý naplnil kto iný ako samotný Ivar. Nový imidž Alfreda k nemu jednoducho nesedí, Magnus v seriály je stratou času, Bjorn proti všetkým ako stále, Alfreda celý život ovláda mamka ktorá sa však zo seriálu vytratí, okolo jedného Vikinga stojí takmer 30 Sasských vojakov a následne osamotený kráľ trénuje s Ubbem. Hvitserk by mohol byť tým, ktorý nakoniec ukončí narastajúce Ivarovo šialenstvo.Príbeh okolo Flokiho družiny na Islande je najhoršou časťou seriálu v doterajšom priebehu. ()

Sell

všechny recenze uživatele

Po skvelom trailer na zvyšok 5 série prišlo trpké sklamanie v podobe úvodu tohto dielu. WTF a to patril Ivar medzi mojich obľúbencov . ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro předchozí epizodě, která byla slabá, kde scenárista nevěděl jakým směrem se má vydat, tak tady naprosto bezchybně řeší situace. Hodnocení 63%? Nechápu, mně se tahle epizoda hodně líbila. Ivare sakra měl jsem rád, ale už si mně hodně znechutil, býval si lepší. Flokiho rozhovor s Torunn byl perfektní. Magnus ať jde k čertu. Ostříhaný Alfred se mi líbí. Už se těším na bitvu! ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Your chariot lies as broken as your legs.“ Flokimu sa zjaví v poslednej epizóde mŕtva, a tak teraz preberá moc. Ubbe je dobrým učiteľom Alfreda v odstránení strachu. Po tejto epizóde už žiadne scény so Seerom. Ivarov charakter už nebaví, keďže ho tvorcovia vyvinuli nepríliš vyvojovým spôsobom, ale jeho dni vyzerajú byť už spočítané. Keď sa teraz dáva priestor podvodníkovi Magnusovi, niečo je zle. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Oh, all things are dark. We shall all, all of us, go into the dark. Your chariot lies as broken as your legs. A snake has settled in your skull and your eyes betray you. Your path is strewn with garbage and filth. Oh, the horror, the horror." ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku jedna z nejkrutějších vražd vůbec, ta holčina si to vůbec nezasloužila. To bylo dost drsné. Jinak mě Flokiho linie pořád vůbec nebaví, přijde mi úplně nezajímavá. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia zbytočná epizóda. Ak by celú 5. sériu poriadne zostrihali z 20 do 10 alebo povedzme ľudových 13 epizód, výrazne by ušetrili divákovi jeho drahocenný čas a aspoň čiastočne zakryli upadajúcu kvalitu v dôsledku stále zreteľnejšej scenáristickej bezradnosti. ()

Reklama

Reklama