Reklama

Reklama

VOD (1)

Ivar prohlašuje sám sebe Bohem. Taková událost by se však neměla obejít bez obětování lidského života. Ivar se tedy chystá obětovat Lagerthu. Král Harald a jeho síly míří ke království Wessex. Alfréd si je vědom, že toto je jeho chvíle. Sám se postaví do čela své armády. Společně s Ubbem a Bjornem má velké šance na úspěch. Mezitím se Floki na Islandu potýká s dalšími problémy se svými spoluusedlíky. Vypadá to, že kruh pomsty nikdy neskončí... (TV Prima)

(více)

Recenze (28)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa o niečo lepší part ako minule. Síce sa veľa neudialo ale paradoxne pasáž na Islande tentokrát bola najzaujímavejšou z celého dielu. A náš Kráľ z Wessexu sa ostrihal a zvolil Ubbeho za svojho učiteľa boja. Hej a škoda, že vzišlo z pokusu o Rudú Svadbu verzia 2.0 ale tak no neni to GOT takže asi tak. Harald sa blíži tak hádam dôjde aj na nejaké boje. A záver kde kriplík odjebal veštca bola celkom nečakaná pasáž. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Your chariot lies as broken as your legs.“ Flokimu sa zjaví v poslednej epizóde mŕtva, a tak teraz preberá moc. Ubbe je dobrým učiteľom Alfreda v odstránení strachu. Po tejto epizóde už žiadne scény so Seerom. Ivarov charakter už nebaví, keďže ho tvorcovia vyvinuli nepríliš vyvojovým spôsobom, ale jeho dni vyzerajú byť už spočítané. Keď sa teraz dáva priestor podvodníkovi Magnusovi, niečo je zle. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro předchozí epizodě, která byla slabá, kde scenárista nevěděl jakým směrem se má vydat, tak tady naprosto bezchybně řeší situace. Hodnocení 63%? Nechápu, mně se tahle epizoda hodně líbila. Ivare sakra měl jsem rád, ale už si mně hodně znechutil, býval si lepší. Flokiho rozhovor s Torunn byl perfektní. Magnus ať jde k čertu. Ostříhaný Alfred se mi líbí. Už se těším na bitvu! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se teda klidně přiznám, vůbec netuším, jaký měli tvůrci pro natočení této epizody důvod. Vidím to jako zbytečnou ztrátu času (svého), místo toho jsem mohl radši sledovat něco, co má pořádné tempo, i takový závod slimáků na šedesát metrů by mě asi bavil víc. Fakt nevím, co s tím, nestalo se nic podstatného, nudil jsem se přímo zvěrsky a hvězdičku ode mě dostal ten borec s kýblem benzínu, pěkně tu vatru rozfofroval. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jsem byl zklamaný, že Ivar nechtěl opravdu obětovat svého bratra (takže oběť byla dost trapná a sledoval jsem ji naprosto bez emocí), ale druhá polovina série se vyvinula už podstatně lépe. Dokonce i Flokiho dobrodružství mne začíná zajímat. Dávám 3 hvězdy, ale pořád je to teda slabota. Vše zajímavého se odehrává nyní pouze v Anglii. Hitsersk se chová naprosto nepochopitelně a Ivar se asi zbláznil. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama