Reklama

Reklama

VOD (1)

Do Kattegatu se z Islandu vrací Kjetill, aby hledal nové osadníky. Ubbe jeho příchod radostně vítá, protože Kjetill tvrdí, že na Islandu žije muž jménem Othere, který údajně spatřil bájnou neosídlenou zemi na západě, kterou Ubbe hodlá hledat... (TV Prima)

Recenze (16)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Události pokračují na stejné bázi jako v prvním dílu. Bjorn se stále rozhoduje. Ivar je v Rusku, Legartha v důchodu a zbytek tak nějak plánuje co dál. Nic moc se zatím neděje, ale postupně se podle všeho příběh bude větvit zase do několik linií. Dění zatím probíhá doma v Kattegatu a v Rusku, uvidíme, jestli se objeví další lokace. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ketil Flatnose prichádza do Kategattu a Ubee che odísť s ním. Bjorn sa rozpráva s mŕtvym vševidiacim o svojom rozhodnutí pomôcť Haraldovi, čo nezomrel. Ivar je na prekvapenie prekvapený z brutálnych rohodnutí Olega. Pozrú si spolu bábkové divadlo o nevere jeho ženy a jej následkoch a Oleg ho prizve na uchopenie moci okolo právoplatného dediča. Na Ukrajine/Rusku je dej tentoraz najzaujímavejší. Bjorn hrá umne Ragnara, najmä v scéne s Ketillom. Ako v prvej epizóde, ide o béčko a dohasínajúcu slávu kedysi áčkového seriálu. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bjorn rieši dilemu, či sa má postaviť na stranu kráľa Haralda, Lagertha vedie život farmárky a Ubbe sa zhovára s navrátilcom z Islandu a snaží sa zistiť čo sa stalo s Flokim a či sú zvesti o Novej zemi na Západe pravdivé. Ivar sa zatiaľ s Olegom vyberie do Novgorodu, kde sa Oleg svojským spôsobom ujme opatery nad následovníkom trónu Igorom...intrigy sa dostávajú pomaly na úroveň Hry o Tróny a aj keď je akcie zatiaľ pomenej šiesta séria ma viac ako slušný úvod. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I attacked Constantinople, defeated its defenders, and subdued it. Afterwards, I was invited to dine with its rulers to make peace, since I was not strong enough to occupy the city indefinitely. But just before the feast, I had a dream. I dreamed that my wine was poisoned. So, I refused to drink it. But two of my commanders, ignoring my warning, did drink, and died in the greatest agony soon afterwards. From that moment, I was called... The Prophet." ()

sadsammy

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je to dobré pokračování velkolepého seriálu o vikingech, tedy řeknu jenom, že není to špatný a na tom asi skončím. Hra herců pomalu padá, nečekala jsem od D. Kozlovského takový dobrý výkon, protože v Rusku ho nemáj moc rádi, ale on asi jedinej kdo tahá seriál svoji šílenou hrou, Ivar mne docela zklamal. Jinak dál budu koukat jen proto abych se dozvěděla jak se skončí. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama