Reklama

Reklama

VOD (1)

Lagertha brání svoji vesnici proti útoku banditů, následky jsou ale tragičtější, než by kdokoli čekal. Olaf má nový plán, který se týká budoucnosti celého Norska. V Kyjevě Ivar diskutuje o Olegových ambicích týkajících se celé Skandinávie... (TV Prima)

Recenze (17)

zeleznak odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle muze napsat jen uplny dement: "Eliott" Zatím nejlepší epizoda série a výjímečně to i všechno dávalo dobrý smysl. Nejlepší částí je bitva ve vesnici Lagerthy, ale i to pitomé Rusko mne začíná trochu zajímat a Bjorn král také není část k zahození.  Zrovna ta cast, co ho tak skvele zaujala, je ten nejvetsi shit. Skupina decek, kmetu a rychlokvasek-stitonosek to cele uplne srazeji na kolena. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Olaf navrhne Bjornovi a Haraldovi prímerie a oznámi mu, že chce ukončiť boje medzi jarlami a kráľmi a menovať Bjorna kráľom celého Nórska. Lagertha sa postaví v boji na obranu dediny vyhnancom a Ivar cíti, že Oleg preňho predstavuje hrozbu a chce uzavrieť dohodu s jeho starším bratom Dirom. Hvitserk je na dne a pravdepodobne výpravu po hodvábnej ceste nepovedie, pretože Ubbeho opäť sklamal...Obrana dediny pred vyhnancami a Haliho smrťboli príliš naivné, ale na takéto pasáže sme si už u Vikingov zvykli. Najmä rozhovor cca 6-ročného Haliho s Lagerthou o smrti a Vallhale boli príliš prehnané, ale tak tvorcom to zrejme zapadlo do ďalšieho konecptu seriálu. Rovnako naivný je aj postup Ivara po spoločenskom rebríčku v Kyjevskej Rusi, ale treba uznať že to zďaleka nie sú najhoršie momenty seriálu Vikingovia a stále je 6 séria jednou z najlepších. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne 5* epizóda, kriplík kuje pikle na Olega, Dir je čoklis, Hvitserk to zas pojebal, ale tie top pasáže sú kecy vyžratca ohľadom vlády Bjorna, a súboj v lagerthinom panstve, kde celkom poteší jedna smrť (viem, že smrť dieťaťa by nemala byť príjemná ale Lagertha  je piča a všetko čo sa jej pojebe mi spôsobuje radosť.) No a ešte týpeček s Islandu má pifku na Bjorna, tak aj jeho by mohol odjebať. ()

Mrsina odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Syn jedněch z nejdůležitějších postav v celém seriálu stojí sám proti jednomu válečníkovi, který když se na svém koni rozjede a hodlá toho daného chlapce zabít, tak absolutně všichni, lukostřelci, štítonošky stojí a jen naprosto pitomě čumí a nic nedělají!!! To se na mě nezlobte, ale na to fakt nemám nervy. Tenhle seriál byl v prvních sériích naprosto famózní a vždy se na něj rád podívám znova, ale tohle je už jen stupidní vyplňování už tak o ničem běžícím ději, dávno měl skončit nebo aspoň nebýt tak plný stupidností a zbytečností. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě dobrý. Během této série asi erekci zažívat nebudete, ale na finální sérii si to stále drží svůj standard a zápletky a vývoj událostí jsou docela zajímavé. Hodnocení tedy stále koreluje někde mezi 3 a 4 kousky. Tentokrát Rusko trošku slabší a kamsi se pohnul děj na severu. Ať už je řež o ženské osadě, nebo o pokrokovém Olafovi. Každý díl má na konci prozatím docela dobré cliffhangery a dává motivaci k chuti na další epizody. Znovu zažívám ten pocit, že je to sice dobré, ale jsem rád, že další série už nebude. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama