Reklama

Reklama

VOD (1)

Na volbu norského krále dorazí do Vestfoldu jarl Thorkell a je uvítán králem Olafem. Gunnhild najde Lagerthu a dovídá se o Haliho smrti. Rozhodne se zůstat a bránit vesnici se svými štítonoškami. Hvítserk má opět halucinace, že vidí Thoru, a přísahá na svůj náramek, že pomstí její smrt zabitím Ívara... (TV Prima)

Recenze (14)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se kupředu nijak výrazně nesune, je to aktuálně ve fázi tzv. nastavované kaše. Zajímavá je dvojnice Freydis, tam se můžeme těšit, že si scénáristé vlastně mohou popustit jejich tvůrčí intelekt dle libosti. Hlasování o krále může být pro další epizody rovněž dobrá nosná dějová linka. Hvitserk ovšem na zabití. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět nejnudnější část série dostává nejvíce prostoru. Jako bychom neustále sledovali jen feťáka Hitsverka. Dal bych 1 hvězdu za sněm králů. Jinak téměř odpad. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Z celého seriálu mě nepopsatelně sere totálně nudná Hvitserkova feťácká linka. Zbytek není úplně marný. Ani tentokrát se mi nevztyčilo mých 20 čísel, ale dívat se na to dá. Na to, že se jednalo o dějově docela plytkou epizodu, tak kupodivu svižně utekla. Navzdory zajímavě rozehraným hrám děj moc neposkočil a musím souhlasit, že se začíná lehce uměle natahovat. Alespoň, že došlo na gradaci a soudě dle hodnocení by měl další díl být pořádná pecka, takže jsem upřímně zvědavý, jestli se tvůrci stále zmůžou na velkolepé zvraty, na které jsme byli zvyklí z dřívějších sérií. Slabé 3 kousky. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lagertha získava pomoc pri obrane jej osady, kráľ Olaf zvolal všetkých jarlov a kráľov a chystá sa voľba kráľa celého Nórska, Ivar pomáha s útekom z Kyjeva Dirovi a Hvitserka naďalej prenasledujú nočné mory, ktoré sa snaží zahnať alkoholom a hubičkami. Za Ubbem prichádzajú obchodníci z Kattegatu a oznámia mu, že v novgorode sa dopočuli o tom, že v Kyjeve žije po boku princa Igora Ivar...pri predvolebnej kampani si z Bjorna železného nikto neuťahuje že je kebaby a že je fašista, nechápem ako mohla taká predvolebná kampaň fungovať...(irónia, pre istotu s poznámkou, lebo ľuďom v dnešnej dobe neuveriteľne hrabe...) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hitserk bojuje s vidinami, verí, že konštrukcia, ktorú používal Ivar, mu pomôže. Vo idene sa dozvedá, že ho má zabiť. Gunnhild ide na pomoc Lagerthe. Olaf víta kráľov, ktoráľovné a jarlov. Ivar s Igorom umožnia Dirovi útek. Oleg im neskôr predstavuje svoju snúbenicu, ktorá je identická s Freydis. Dej nespeje ku akcii, intrigy a vzájomná úcta tu však sú. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalá ale podarená epizóda kde jak záchrana Dira, tak voľba kráľa Nórska bola zaujímavá, pasáž u Lagerthy tiež prekvapivo nesrala (ale tak Flokiho islandské pasáže dali laťku brutus nízko). Hvitserkove halušky od veci ale dobre dalo sa. No a Olegova stará je kriplíkova ex ktorú zadrhol, akurát jej dali čierne vlasy aby bola diferentná. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Katastrofa to úplně nebyla, ale Hvitserka už musí někdo podřezat. Jeho dějová linka sere hodně lidí, ale Hirstovi evidentně v pubertě chutnaly houbičky. O tom umělém natahování už bylo kolegy řečeno všechno. ()

Reklama

Reklama