Reklama

Reklama

VOD (1)

Bělovlas se svými lupiči opět zaútočí na Lagerthinu vesnici. Vesničané po tvrdém boji zvítězí a Lagertha v souboji Bělovlase zabije. Vážně zraněná poté odjede do Kattegatu, aby se setkala s Björnem... (TV Prima)

Recenze (22)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajisté nejintenzivnější epizoda šesté série, od začátku do samotného konce nahuštěná takovým napětím, že přes něj nejde téměř vidět. Když víte, že má v jejím průběhu někdo skonat, tak se mnohem více soustředíte na jednotlivé scény a každičký moment, kdy se některá z hlavních postav dostává do sebemenšího ohrožení. Jsem zvědav, jak se nejen obrovský zvrat v Kattegatu vyvine, ale i kam bude směřovat Ivarova linka. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po hodně... hodně dlouhé době opravdoví, staří dobří Vikingové jak je známe z prvních dvou sérií. Z Bjornovi linky mám snad poprvé od Horika podobný feeling, který jsem myslel že je dávno pryč. No, pryč asi je, ale tyhle drobné útržky strašně moc potěší. Co se hlavní Šíldmejdn týká, skvělý 1v1, který bohužel přešel v ubohý scénář jejího následného jednání (opravdu se někdo bez nadsázky rozsekanej na maděru rozhodne, že vyrazí na výlet na koni?). Nicméně asi nejlepší díl posledních 2 sezón, byl bych nadšený, kdyby si dokázal podobnou kvalitu udržet. PS konečně Erik. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,I am too young to remember Ragnar" Říká Bjornovi chlap který by mohl být jeho otcem. Nicméně celá epizoda stojí jen na Lagerthině vesnici (4*) a Bjornův celý sněm dá tak nejvýš 3* a je završen zcela nepochopitelným Kjetillovým rozporuplným jednáním. Napřed Bjorna zradí, pak mu naopak zachrání život a takto se vlastně chová celou sérii a nikdo se to nepokouší vysvětlit. Proč by si vlastně hlavní postavy drželi u těla nespolehlivého bláznivého člověka jako je KJetil? Na závěr si ještě Lagertha myslela, že bude dobrý nápad odcestovat sama do Kattegatu s otevřenou sečnou ránou na břiše, kde ji následně potká Hitsverk jak se plazí po zemi a ve svém feťáckém delíriu ji zabije. Následně si oba v objetí pobrečí nad životem.....Lagertha si zasloužila mnohem lepší konec. 65% PS: přes všechny mouchy je tato epizoda stále tou nejlepší z celé šesté řady a s odstupem času je již jedinou na kterou si občas jen tak vzpomenu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jako za starých dobrých časů. Kdyby všechny díly byly takové, tak zřejmě nikdo neřekne půl slova. Ze tmy se vynořilo hned několik monstrózních zápletek a zvratů a v nadcházejících dílech se může stát takřka cokoli. Trošku se obávám, že už do konce seriálu možná nic lepšího neuvidíme. Hvitserkova feťácká exkurze už doufejme doplula ke svému konci. Trošku takový rozlučkový díl s mojí druhou nejoblíbenější postavou celého seriálu. Na všech frontách to opravdu vře. A snad poprvé v rámci série nebude další díl jen splněnou povinností věrného diváka, ale opravdu se na něj těším. Moc dobře scénáristicky zmáknuté. Tvůrci si tímto otevřeli hned několik dvířek pro další díly. Plný počet nedávám snad jen proto, že jednotlivé zvraty jsou takové vynucené a trošku v rozporu se zdravou logikou. Přesto jsem opravdu velmi překvapen a potěšen tímto mimořádně povedeným dílem. ()

4x8x16x23x42 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší díl série! Jednotlivé dějové linky které vypadali, že se jen zbytečně protahují dospěli ke svým rozuzlením a v některých případech i mile překvapujících. Díl měl vše : akci, emoce, plot twisty. Jsem zvědavý jak se bude vše dále vyvíjet. Na závěr bych vypíchl hudební vložku, která mě upřímně zasáhla. Hned jsem si vzpomněl na scénu na chorály co zazněli ve filmu Troja, po souboji mezi Achillem a Hektorem :o ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama