Reklama

Reklama

VOD (1)

Ubbe se na Islandu setkává s tajemným poutníkem. A útoky Rusů na Kattegat a Vestfold se začínají stupňovat, což Bjorna přivede na myšlenku požádat Haralda o spojenectví... (TV Prima)

Recenze (13)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako by se vše opakovalo a točilo v kruzích, nicméně jsem si tuto epizodu víceméně užil. Líbí se mi Bjorn zahnaný do kouta nucený dělat zoufalá rozhodnutí, ale copak všichni zapomněli na všechno? Harald se tváří jakoby zapomněl, že Bjorn riskoval vše aby ho zachránil a to i když nemusel a tak se ho rozhodne ihned zradit. Ubbe zapomněl že býval křesťanem a že Atlastana sotva znal. A na konec Hitsverk zapomene na to, že mu Ivar upálil jeho milovanou Toru a že se vlastně kvůli němu celou sérii trápil a vůbec na všechno co mu Ivar způsobil. Po shledání si jen řeknou ahoj a po chvíli už Hitsverk spí Ivarovi v náručí a ne dlouho na to se mu chlubí jak zabil Lagerthu (i když mu to bylo líto a brečel jak malá holka) 30% ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Rusové se blíží ". Celá dějová linka na Islandu se tváří zajímavě, ale opět jako v 5 sérii, je to meh. Bjorn mě zase jako v případě 5 série začíná štvát. Má ženu, která dokonce čeká dítě, ale i tak si zase najde jinou. Ach joo - Už dost! Objektivně je díl za 3*, protože se nic moc neděje, a je to spíše příprava na bitvu s Rusy. I tak dám 4*, jen kvůli závěrečné třetině, po kterém mám velké natěšení, co přijde dál. A poslední věc: Z Ivara se nám pomaličku stává dobrák, až tomu nemůžu uvěřit. Vůbec ho nezajímala smrt Lagerthy, a jeho pohled na armádu jasně dokazuje, že se mu to moc nelíbí. No, uvidíme jak se to celé vyvrbí. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsme před koncem poloviny poslední série, tak proč bychom ten čas ještě bezdůvodně neprotáhli? Taková ta epizoda, která kdyby neexistovala, tak si toho ale vůbec nikdo nevšimne, neboť je zcela bezvýznamná. Do 45 minut se nám vešlo nechutně moc vaty. To, co se dalo říct za 10 minut sledujeme 45 minut. Už mi trošku dochází trpělivost a pevně doufám alespoň v důstojné finále. Už to celé lapá po dechu jako Zátopek v druhé zatáčce, tak snad nás čeká i jeho způsob finiše. Moc se mi nelíbí, co se stalo s postavami typu Ivara nebo fetky Hvitserka. Lepší 2 kousky. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľká škoda že k stretnutiu Ivara s Hvitserkom došlo za takýchto okolností. Tvorcovia opäť zapracovali podstatne viac náboženstva ako zaujímavého deja a keď sa už zdalo, že náboženstvo išlo konečne v seriály na druhú koľaj tentokrát ho napchali do každého rozhovoru. A tá vojenská prehliadka, ako ukradnutá z Červeného námestia.Škoda, snáď sa v ďalšej epizóde opäť vrátime k solídne rozbehnutému deju. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gunnhild povoľuje Bjornovi Ingrid ako druhú ženu, no napriek otmu žiarli. Hvitserk stále žije a len blúdi lesom. Prichádza Othere a vie, čo sa stalo s Flokim, tají to však na Ketilov príkaz pred Ubbem. Torvi musí rodiť cisárskym rezom. Othere je zahananý do kúta a prezrádza Ubbemu časť pravdy o Flokim. Bjornovi ľudia majú tú česť bojovať s Rusmi a vrátiť sa. Hvitserk sa dostáva ku Ivarovi a odchádza s ním, z čoho je Ivar úprimne rád z bratského hľadiska. Hvitserk možno predstiera spojenectvo. Oleg konečne zhromaždil armádu. Ivar si začal myslieť, že útok na domovinu môže byť chyba kvôli zničeniu ich náboženstva. Harald koná nelogicky, ako to už u postáv v tejto sérii býva. Opäť béčko. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama