Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bjorn je vážně zraněný a jeho stav se zhoršuje. Ivar se blíží, spolčený s ruskou stranou, a plánuje útok na Kattegat. Olaf je zajat ruskou stranou společně s králem Haraldem... (TV Prima)

Recenze (24)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavý, napínavý dej. Olaf je upálený a popritom tvrdí, že je s ním Kristus, čím dokáže robiť dojem na niektorých Rusov. Harald nejako utečie z ruského zajatia. Bjorn sa cíti byť na smrteľnej posteli. Ingrid sa priznáva Gunnhild so znásilnením. Ivar intriguje s Igorom a Oleg to tuší. Veľkolepý, posledný návrat Bjorna na scénu sa udeje tak, že to teší snáď všetkých fanúšikov. Ostávajú však otázky. Bol Hakon skutočne zradca? Samozrejme, smrteľné zranenie je niečo, čo človeku len tak nedovoľuje prejsť na koni dlhú cestu a po troch šípoch zdvihnúť meč, ale dajme tomu. ()

Marissa33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozerám to síce po funuse, ale vyhýbala som sa spoilerom. Kráľ Harald ten je fakt nesmrteľný. Sfalšoval voľby a stal sa kráľom presne na to aby sa na neho vykašľal každý vazal. Naopak za Bjornom by šli aj do pekla. Trochu nepochopiteľné keďže Bjorna nechali zomrieť. Kto bude teraz vládnuť? Seriál bol fantastický tak do 3 série. Potom začal klesať úrovňou a zvratmi. Hrvitsek mení strany ako kabáty, to je tiež také zaujímavé. A sorry, ale Bjorn Ironside, ktorého nezabili iný borci padá rukou chalana čo sa plazí po zemi ako had? To ako ozaj? Ako sa na to bojisko vôbec dostal veď bez barly ani stáť nevie nie to ešte bojovať. Zdieľam Názor, že všetky cool postavy sú po smrti takže už je to jedno kto to vlastne vyhrá. Ešte čakám ako dopadol Floki. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velkolepý návrat, který nastartoval těžce skomírající šestou sérii, kde chybí charizmatičtější osobnosti a pořádný tah na bránu. King of Kings je tak působivý restart, kde jde k zemi jedna z nejklíčovějších postav celého seriálu a jde k zemi velmi působivě. Zbožné přání všech fandů tohoto epochálního seriálu je si v posledních deseti dílech udržet aspoň částečnou fazónu, kterou chytila "jedenáctka". Snad se to podaří. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak hodnotit díl, který se z 90 % skládá z nudy, aby pak poslední minuty byly schopné navodit husinu a alespoň na chvíli připomenout vrcholovou úroveň starších sérií. TÍM KONČÍ VIKINGS a s Bjornem odchází i poslední Ragnarovo charisma. Nezbývá než vložit svou víru v Ubbeho, který se ale nachází v prdeli světa a jeho dějová linka je tak podobně jako ta Flokiho naprosto irelevantní. Skončit seriál tímto dílem, respektive posledními minutami, nemohl bych si stěžovat. Doufám jen, že zbývající desítka dílů završí seriál jakžtakž se ctí a že je snad šestá série tou poslední. Čistě z nostalgie hodnotím jen a pouze poslední desetiminutovku. Long live the King! ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I believe in the Allfather. The father of all gods. And I believe that your god, he recognizes the Allfather. I remember all the ceremonies in Wessex. And in all those ceremonies your Christ reaches out and prays to the Holy Father... Allfather. I know that your divine Father and mine, they're one and the same." ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama