Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bjorn je po smrti. Ivar s Hvitserkem stále působí v řadách knížete Olega. Kontaktuje je ale Olegův bratr a slibuje, že dostane Igora na trůn, jako právoplatného krále, je potřeba ještě vydržet, než shromáždí potřebné síly. Po smrti Bjorna se neví, kdo nastoupí na jeho místo. Eric začne intrikovat na stranách obou manželek, měly by se ucházet o místo královny. Obě mají tyto ambice a zdá se, že dojde na politický souboj. Gunnhilda uvěří Erikovi a pozve dokonce do své ložnice. Ubbe se dozví o smrti bratra, řeší situaci na Islandu, potřebuje zemi opustit, potřebuje ale, aby spolu s ním odpluli i Kjetill a Other, kteří jsou znesváření. Proto jim domluví a zajistí, aby mohl oběma alespoň na nějaký čas důvěřovat. Znovu se tedy navrací na moře. Ivara svádí Katia, sice odolává, ale Oleg svede z cesty jeho bratra Hvitserka, ten začne čichat makové semínka a Ivar tak zůstává oddělen a sám. Katia se snaží vypadat jako Ivarova žena Freydis a tím ho dostane na scestí, svede ho a získá cenné informace o připravovaném spiknutí na Olega. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naplnily se moje nejhorší očekávání. Hlavní zápletka byla v předchozím dílu dořešena a bude nás zřejmě čekat několik podobných dílů jako je tento, kde se bude připravovat půda pro novou zápletku. Bohužel, vikingská atmosféra je to jediné, co si seriál ještě tak nějak zachoval. Souhlasím, že se příběh vyvíjí neskutečně pomalu. Zejména na Islandu mám pocit, že sleduje prakticky neustále to samé. Tak snad alespoň volba nového krále/královny Kattegatu vnese do děje nějaké osvěžení. Ani moc zajímavých postav už se nepohybuje po světě těch živých. Baví mě tam snad už jen Ivar. Je fakt dobře, že sledujeme poslední sérii. Déle to natahovat postrádá jakýkoli smysl. [65 %] ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozně dlouho mi trvalo než jsem strávil poslední epizody a uvažoval jsem jestli to už nebyl vrchol blbosti a zda se seriálem nepřestanu. Nakonec jsem se rozhodl, že jsem příliš blízko konce, než abych to teď utnul, zatnul jsem zuby a jedeme dál. Nicméně pokračování příběhu je velice nudné a děj se vyvíjí hlemýždím tempem. Nebaví mne neustále sledovat několikaminutové milostné scény a nebo dlouhý záběr toho jak někdo někam chodí. V seriálu navíc zůstala poslední zajímavá postava a ta je zaseknutá na Islandu kde se nikdy nic neděje a ani nedělo. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S trochou nadsázky lze říci, že je to opět tam kde to bylo v první polovině šestky. Rus působí divně, mnohdy nelogicky a rozháraně. Ubbe na Islandu také zrovna moc díru do světa neudělá a v rámci mezí to zachraňují události v Kattegatu. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oleg ide potrestať svojich veliteľov kvôli porážke. Ubbe sa dozvedá o Bjornovej smrti. Erik navrhuje Gunnhild prevziať korunu. Erik pokukuje po tróne a nie je isté, cez ktorú ženu sa tam dostane. Na Islande sa pripravili vyplávať. Veľa intríg, málo akcie. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalá epizóda kde sa snažia obsadiť Kategatský trón, Ubbe pomaly chystá na trip do "USA" Hvitserk akože klesol na dno u mňa pretože vymenil nejaký severský fet za ópium. Najzaujímavejším bola návšteva Dira a to, že si kriplík zaprcal. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smrtí jedné z hlavních postav se tempo zase zpomalilo obrovským způsobem. Bratrská rivalita na východě mě už hrozně unavuje a v Kattegatu se děje hovno. Jediný Island se dá zkousnout, ale je potřeba probudit Kettila. ()

Reklama

Reklama