Reklama

Reklama

Vikingové

(seriál)
Trailer 3
Irsko / Kanada, (2013–2020), 66 h 51 min (Minutáž: 44–51 min)

Tvůrci:

Michael Hirst

Scénář:

Michael Hirst

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Clive Standen, Alexander Ludwig, Linus Roache, Moe Dunford, Jessalyn Gilsig, Jefferson Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(89)

Drsné drama vikingského hrdiny Ragnara Lothbroka, který ve snaze o rozšíření vlivu seveřanů zpochybňuje kvality neschopného vůdce, kterému chybí vize. (Netflix)

Recenze uživatele Spiker01 k tomuto seriálu (6)

Série 1 (2013) (S01) 

Dlouhé roky jsem odolával, leč jsem nakonec podlehl a nemohl jsem uvěřit, jak skvělého seriálu jsem se dobrovolně vzdával. Teď když je na Netflixu a s titulky, není co řešit. PS : Travis Fimmel je skutečně ďábel...9/10 ()

Série 2 (2014) (S02) 

Neskutečně strhující seriál. Nemůžu uvěřit, že mi celé ty roky unikal. Všichni co se týče velkoleposti obdivují Game of Thrones, ale tohle to svou výpravou zcela určitě dorovnává. Navíc mě málokdy zaujme finále řady a u Vikingů mě úplně dostalo...10/10 ()

Série 3 (2015) (S03) 

Ragnar mě docela zklamal, že poslední dobou o ničem moc nerozhodoval a držel se v ústraní, když někdo k vikingům mluvil. Snad v další řadě si spraví renomé. Jinak kvalitativně už tady bylo znát, že to jde mírně dolů a celkem se bojím dalších řad, na které jsem moc chvály nezaslechl. Zatím jsem ale napjatý na další díly...90% ()

Série 4 (2016) (S04) 

Ten pocit, když člověk dokouká dvě řady po deseti dílech po vzoru předchozích řad a ono je to jen jedna po 20ti. Už jsem si na tak dlouhé seriály odvykl, stalo se tam toho hrozně moc a nedokážu to dějově odlišit od řady třetí. Nicméně kvalitativní sešup opět mírně pokročil a já doufám, že postupem dál nezvýší tempo jak slýchám všude kolem...70% ()

Série 5 (2017) (S05) 

Kdo fandí Ivarovi je pravděpodobně sám labilní. 🙂 ()

Série 6 (2019) (S06) 

Pro ty, kdož sledují Vikingy od roku 2013 to muselo být toužebně očekáváné pokračování, já si to ovšem sjel hezky popořadě. Ani jsem nedoufal, že bych se dostal k šesté řadě v den její premiéry (tedy druhé části), ačkoliv jsem z počátku slušné tempo, i vlivem dvojnásobného počtu dílů a poklesu v kvalitě se citelně uvolnilo. Ale zpoždění není tak velice a poslední řada mě, tak jako mnoho jiných i zde v komentářích, vlastně nezklamala, ačkoliv se občas točila v kruhu a postavy, které jsem nikdy neměl rád, pořád zůstávaly a dařilo se jim. Hlavně asi kvůli tomu, že toto historické období není mé oblíbené, se z tohoto seroše nestane moje srdcovka, kterou si dám za pár let znovu. A toho navazujícího spin-offu se spíš bojím než cokoliv jiného...70% ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Vikingové míří do Valhally

Vikingové míří do Valhally

20.11.2019

Seriál Vikingové od History Channel odplouvá se svojí závěrečnou šestou řadou do věčných lovišť, streamovací služba Netflix má teď pro fanoušky drsných seveřanů ale dobré zprávy. Spolu s tvůrcem… (více)

Vikingové míří do finále, co je nahradí?

Vikingové míří do finále, co je nahradí?

04.01.2019

Největší hit stanice History seriál Vikingové se blíží do finále. Seriál bude zakončen šestou sérií pravděpodobně zkraje roku 2020 a jeho tvůrce Michael Hirst (Tudorovci) spolu se studiem MGM… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Reklama

Reklama