Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přestože jeho královstvím neustále otřásá zrada a rozbroje, jsou Ragnarovy dobyvatelské touhy pořád neukojené a vede svoje bojovníky na Paříž. (Netflix)

Recenze (48)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotím stejně jako řady předchozí, třebaže by si 1. i 2. zasloužily o hvězdičku méně, když je porovnáme s tím, jak se tahle nekompromisní řežba konečně rozjela. Zasekl jsem se letos v únoru ve druhé sérii právě proto, že mi nepřišla ničím výjimečná. Ale těchto 10 dílů už z Vikingů dělá zcela jiné kafe. Obzvláště poslední části, kdy je nám konečně servírovano očekávané obléhání Paříže. Jsem rád, že můžu brát Vikingy jako seriál, na který nekoukám jen kvůli velkolepým bitvám. I na akci poklidné díly totiž opravdu stojí za to je vidět. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Falešná vstřícnost a nevyzpytatelnost wessexského krále Egberta skvěle vyvažovala telenovelové milostné pletky (především ženského) osazenstva Kattegatu. Vrchol série však jednoznačně přišel s doslova dechberoucími (i měřítkem) bojovými epizodami dobývání Paříže. Tam jsem skoro nedýchal. O výraznějším příklonu k mysticismu (věštby, vize, bohové) a otázkám náboženství obecně nějak nevím, co si myslet. 90% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ragnar mě docela zklamal, že poslední dobou o ničem moc nerozhodoval a držel se v ústraní, když někdo k vikingům mluvil. Snad v další řadě si spraví renomé. Jinak kvalitativně už tady bylo znát, že to jde mírně dolů a celkem se bojím dalších řad, na které jsem moc chvály nezaslechl. Zatím jsem ale napjatý na další díly...90% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je opět ještě o kus lepší, než ta předchozí, v což se pomalu nedalo ani doufat. Ale kombinace nájezdů do sedmi anglosaských království a na Paříž společně s domácími příběhy, ve kterých si nikdo není jistý tím, kde končí realita a kde začínají hry Ásgardských bohů, to je radost... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. Séria - 95% Jeden s mala seriálov, ktorý ma stúpajúcu tendenciu. Zatiaľ čo prvá séria nás zasvätila do sveta Vikingov, druhá už zlepšila akciu a postavy a tretia to už len zdokonaľuje. Je vidno, že tento seriál je úspešný. Tretia séria je nie len naj-akčnejšia, ale hlavne výpravnejšia. Tu sa už nedobývajú maličké Anglické osady, ale Ragnar, ktorý je podla legendy potomok Odina, rovno zaútočí na samotný Paríž! ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama