Reklama

Reklama

Nespoutaná reakce

(seriál)
  • USA Unchained Reaction
Reality-TV
USA, 2012, 60 min

Střih:

Clayton Halsey

Scénografie:

Laura Evans

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Oheň a led Adam a Jamie z pořadu Bořiči mýtů vyzvou tým odborníků na rakety a rodinu umělců zabývajících se speciálními efekty, aby zhotovili vícestupňový mechanismus na téma oheň a led.

Vzhůru do oblak Porotci Adam a Jamie postaví tým inženýrů proti skupince umělců. Musí sestrojit vícestupňové mechanismy, v nichž se odrazí téma tohoto týdne: tj. let. Vzlétnou jejich stroje?

Rychlost Tým odborníků na filmové efekty soupeří se skupinou mechaniků motocyklů při konstrukci důmyslných vícestupňových strojů. Napětí jen roste, když jeden z týmů ztratí svého člena.

Od všeho něco Adam a Jamie z Bořičů mýtů představují nejextrémnější stavební soutěž, ve které spolu soupeří dva týmy o to, kdo sestaví lepší obrovské důmyslné mechanismy řetězových reakcí.

Těžké versus lehké Adam a Jamie z Bořičů mýtů vyzvou tým elektrotechnických odborníků a výrobců filmových kulis na souboj. Vítězem bude tým s nejoriginálnějším vícestupňovým mechanismem.

Filmový chaos Tým odborníků na multimédia a skupinka kovářů soupeří o to, kdo postaví nejoriginálnější vícestupňové stroje na téma filmový chaos. (oficiální text distributora)

(více)

Galerie (23)

Reklama

Reklama