Reklama

Reklama

Archeolog P-A-X-497/341, vědec z daleké budoucnosti, objeví při vykopávkách v troskách lodi na dně vyschlého moře kufřík, v němž jsou peníze a kniha o lásce od spisovatelky Elisabeth Barretové. Ve 32. století nic takového jako láska a to, co s ní souvisí, neexistuje, jelikož všechny neracionální věci, které lidem působily utrpení, byly eliminovány. P-A-X se rozhodne vrátit do minulosti, aby zjistil, co láska, vášeň a sex byly. Setkává se s Elisabeth, kterou pozná podle fotografie v knize, a i když se chová poněkud podivně, Elisabeth k němu pojme sympatie. Má ovšem už přítele Richarda, který ji zrovna požádá o ruku, a navíc se P-A-X dostane do sporu se zákonem, protože bankovky, které našel v kufříku, použil, ale ty se FBI nějak nezdají. P-A-X se musí urychleně vrátit do své budoucnosti, ale na Elisabeth nemůže přestat myslet a ona si rovněž uvědomuje, že se zamilovala. A tak se P-A-X vrací do minulosti znovu, tentokrát o něco dřív... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně sluná a zajímavá romantická komedie. Sice téma je známe a možna ohrané, ale ja jsem se smál a bavil, a hlavně hlavní herečka je pěkná a zahrála dobře. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tento film bych nazvala průměrným, nelíbil se mi nedomyšlený konec, který nebyl zrovna nejlepší, když bych se podívala na jednoduchý děj, také průměr, jednoduše tento film pojednává o porozumění, žádné jiné slovo tento film nevystihuje. Na tomto filmu se mi nelíbil hlavně ten nedodělaný konec, jinak bych řekla, že byl dobrý, a co se mi líbilo nejvíce? Asi scéna, kdy dva muži z budoucnosti řídí naše auto, u této scény jsem se opravdu pobavila. Takže tento film doporučuji těm, kteří od něj moc nečekají a chtějí jen vyplnit čas ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

nic extra jsem od toho necekal, takze ani nejsem nijak zklamany. jednoduchy ale presto solidne zvladnuty. na dnesni televizni pomery slusne. ()

abphoto 

všechny recenze uživatele

v celku jednoduchy film, s jasnym scenarom a koncom, malo to potencial, ktory nijak extra neprekonalo, poobedna oddychovka s deckami, neurazi, pobavi... hlavne film si nenaklada na seba viac akoby zvladol preto 3*, niektore trhaky si nalozia a .... ()

Reklama

Reklama