Reklama

Reklama

Spoon Wars

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie / Sci-Fi
USA, 2011, 8 min

Obsahy(1)

Třetí pokračování krátkometrážní minisérie o "příšerně pomalém vrahovi s extrémně neúčinnou zbraní" režiséra Richarda Galea nás zavádí do jedné vzdálené galaxie. Jack se rozhodl vyzkoušet proti vrahovi se lžící svoji poslední naději - světelný meč. Boj je dlouhý a těžký a jeho výsledek je ve hvězdách... (Estrellita)

Recenze (13)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

WTF? To už je potřetí, co jsem se skoro deset minut dívala, jak nezdolnej Ginosaji klátí/mlátí chlapa lžičkou. Ale když to bylo poprvé, že? :D ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ubohé pokračování a zároveň zakončení téhle krátkometrážní trilogie. Tady už Gale totálně přestřelil. 8i minutová zbytečnost a výsměch předchozím dílům. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Předchozí díly považuju za vrchol kreténismu a jejich oblibu za vrchol celkového úpadku společnosti, kdy písně jako Gagnam Style můžou mít miliardy zhlédnutí a filmy o retardech se lžičkou s imbecilním komentářem mohou posbírat desítky filmových cen.Tohle mělo aspoň nějaké zpracování a opravdu mě to pobavilo, asi mi po těch antibiotikách měkne mozek.55%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Richard Gale se rozhodl jít s dobou a na svou původní a hlavně opravdu zábavnou myšlenku se už zřejmě totálně „vysral“. Mnohdy se říká že: do třetice všeho dobrého a zlého, no v tomto případě platí ta druhá varianta. Zatím nejslabší a už ani tolik zábavný zoufalý souboj Paula Clemense s „ Darth Ginosaji“ a jeho lžičkou. Už by se měl na další pokračování vykašlat, protože tohle už vážně nemá cenu… ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Hoooodně dlooooouhýýýýýých ooooosm minuuuuuut. Ani ten světelný meč to tentokrát zachránit nedokázal a tak tento kraťas odsuzuju tam kam patří. Do záhuby modrého hodnocení! 40% ()

misar3 

všechny recenze uživatele

Ten nápad tam stále je, ale bohužel parodie na horor a zároveň na Star Wars se moc nezdařila. První díl byl jednoznačně nejlepší. ()

Reklama

Reklama