Reklama

Reklama

Closer: Nové případy

(seriál)
  • USA Major Crimes (více)
Trailer 2
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2012–2018), 74 h 24 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

James Duff

Hrají:

Mary McDonnell, Phillip P. Keene, Graham Patrick Martin, Robert Gossett, Anthony Ruivivar, Ian Bohen, Guy Wilson, Chad Michael Collins, Raymond Cruz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(105)

Obsahy(1)

Tým poručíka Provenzy pátrá po dvojici lupičů, kteří přepadli obchod. Jeho novým nadřízeným se stává kapitánka Raydorová a hned při prvním setkání začnou mezi nimi konflikty... (TV Prima)

Recenze (16)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zase tak těžkej průser to nebude a do budoucna se to může hodně vytáhnout, nějaký přísliby by tam byly. Co je na Major Crimes hodně fajn (a bylo i na The Closer), je práce s rivalitou mezi kolegy. Jistě, je to průměrná kriminálka, která zároveň z velké dálky mává nereálným bruckheimerovým šílenostem, zároveň ale nezapomíná na fakt, že vyšetřovatelé jsou lidi - ne modelové a modelky s vybavením za miliardy dolarů - a podle toho také vypadá napětí nejen na místě činu, ale i v kanclu. Pokud vše půjde dobře, mohli bychom se brzy přesvědčit, že intriky nemusí šlapat jen ve Hře o trůny... ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem zhltla už před rokem v původním znění. Pro mě super, hlavně ten uklidňující hlas a vystupování kapitánky Raydorové. Většina dílů dává to co má, napětí i vtip a hlavně oddych. V češtině mě to moc nebere. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Zacatek uplne nenadchne, ale s postupem nekolika dilu a souvisejicim vyvojem postav se z teto serie vyklube prijemna a troufam si tvrdit i celkem poctiva kriminalka. Obcas to hlavni hrdinka s tim svym uvedomelym vyrazem plnym nadhledu krapet prehani, ale jinak fajn oddechovka. G. W. Bailey uplne maximalne ruluje, solidni vykon predvadi i pubose predstavujici Graham Patrick Martin. Zatim 3 hvezdy a nejake ty drobne... ()

tommy187

všechny recenze uživatele

Pilot : Major Crimes napriek svojmu obrovskému hypu nedosahoval tú úroveň, ako by som možno čakal. Bolo z neho cítiť, že až príliš sa chcel hrať na detektívku, čo mu veľmi kazilo celkový dojem. Napriek tomu, že mu nemožno vytknúť originalitu, a výborný scenár a prácu režiséra, niečo mi tomu chýbalo. Dôležité pre zaćiatok je, že Mary McDonnellová je veľmi sympatickou herečkou, ktorá by sa mohla dočkať veľkej obľube, v konečnom dôsledku ako aj celý seriál. 65% ()

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

Chybí mi bluesově laděná hudba z Closeru. Na druhou stranu si každý díl užívám, že Laura Roslin neumírá. Pilot slabší, ale od té doby se to dost zvedlo. Povedený nástupce Closeru. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

The Closer bolo trochu lepšie, ale MC je stále veľmi dobré. Urobili menšie zmeny, tým dodali čerstvé námety, ale zároveň si ponechali postavy, ktoré sme si už obľúbili - veľmi pozerateľné. ()

nessbeal

všechny recenze uživatele

Kapitán Raydorová to u policie v Los Angeles nebude mít jednoduché, jako žena se bude muset potýkat s daleko více problémy, než by řešil mužský protějšek... Jedná se o spin-off seriálu The Closer. ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

The Closer som nevidela a k Major Crimes som sa dostala vďaka Mary McDonnell, ktorá je tu nanajvýš sympatická. Celkovo si postavy v tíme navzájom sedia a nahrávajú si na vtipné hlášky. Neviem čím to je, ale u tretej série som sa nasmiala ako u ostatných už nie. Som rada, že som narazila na krimi seriál, kde nutne nepotrebujú explicitne ukazovať vykuchané telá a krvavé zábery v každej druhej scéne a kde je to skôr ako o nervoch na prasknutie o ľudskom faktore. Vyjednávanie, hľadanie motívu ... Taktiež považujem za veľké plus, že sú postavy vykreslené ako skutoční ľudia a nie supermodelovia s titulmi z niekoľkých vedných oborov. Posledná videná epizóda: s05e20 ; Jazyk: AJ UPDATE: The Closer som už videla a Major Crimes u mňa bez mrknutia oka vyhráva. Je zaujímavé ako sa zmení celá dynamika tímu, seriálu ako takého, keď vymenia postavu kapitánky / hlavnej vyšetrovateľky. ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

No jasně, že bys tento seriál měl vidět! Je skvěle natočený a hrají tam kvalitní herci. Příběhy jsou zajímavé, poutavé ... a mají vzestupnou tendenci. Kdo neviděl, chybu udělal. DOPORUČUJI. ()

Tolf 

všechny recenze uživatele

Tak až po 3. dieli mi došlo, že ten starší mrzutý pán, ktorý mi bol odniekiaľ neskutočne povedomý, je vlastne G.W. Bailey aka kapitán Harris z Policajnej akadémie :) Seriál The Closer som síce nikdy nevidel, napriek tomu ma Major Crimes svojím spracovaním a príjemným obsadením dokázal celkom zaujať. ()

LucillaP 

všechny recenze uživatele

Původní Closer jsem nesledovala nijak pravidelně, ale tohle nové pokračování mě docela chytlo. Případy jsou poměrně normální detektivky, vyšetřovací tým je různorodý a i přes velký počet detektivů (čemuž tolik nefandím, mám radši komornější hlavní obsazení) to tady funguje. Navíc nová vedoucí kpt. Raydorová mi poměrně sedla i přes její občas až moc chápavý přístup. Takový průměrně fajn seriál na všední odpoledne. ()

RenataD 

všechny recenze uživatele

Je to pokračování Closer bez hlavní hrdinky. Nemá to již ten náboj, který tam byl. Vadí mi neustále omílání problémů Rustyho. Jinak charaktery všem zůstaly, proto nechápu vysoké hodnocení proti Closer. Já tedy považuji Closer za zdařilejší sérii. ()

Dexies 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč je to přeloženo jako Closer: Nové případy, ale budiž ... velmi dobrý seriál, příběhy i rozvíjení postav se povedlo, jeden z těch lepších a celkem i uvěřitelných seriálů poslední doby ... ()

wooloong 

všechny recenze uživatele

Sympatičtější hlavní vyšetřovatelka, stálice a moje nejoblíbenější postava poručík Provenza, některé příběhy opravdu povedené, nápaditá kamera. Lepší než původní Closer. ()

Reklama

Reklama