Reklama

Reklama

Vertigo 2005: Live from Milan

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2006, 57 min

Recenze (5)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ořezání na hodinu záznamu pomohlo. Celé video je napěchováno energií od úvodního Vertigo riffu až po závěrečné Oooooo po With or Without You. Největší požitek je namixované audio, kde člověk krásně slyší všechny nástroje i hlasy. Za to se musí ale pochválit i kapela, která to všechno odehrála, Bono ty svoje srandičky a nápěvky. Skvěle se to poslouchá. A skvěle se na to taky kouká, volba záběrů je skutečně pestrá, takže se dočkáme divokých nájezdů na zpěvákovu tvář, přelet nad diváky, ale i pohled ze zadních řad na kapelu s pódiem v celé své kráse. Nutno dodat, že na kapelu, protože se fanoušci často dočkají prostřihů i na jiné členy kapely než na Bona. Fanouška určitě potěší i zařazení některých méně provařených pecek. Skvěle strávená hodina, o třídu výše než Live in Chicago. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda dolu za oklieštenosť celého záznamu, inak tradične skvelý zážitok umocnený naozaj skvelým publikom, takto rozvášnený dav som nevidel na nijakom inom koncerte U2, a to ani v domácom Írsku. 8/10 ()

Ashal 

všechny recenze uživatele

Jen pár písniček z Milánského koncertu, neboť zbylý materiál údajně byl poničen při převozu do střižen. I tak jasný důkaz jak se mají dělat koncertní filmy, hlavně díky skvělé režii a chemii mezi kapelou a diváky, která se vidí dnes už vzácně. ()

Reklama

Reklama