Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každému jeho důstojnost a hrdost. Pierre Richard jako muž, který se nedal koupit... Perrin je novinář a svou práci má rád. Obchod i noviny, pro které Perrin pracuje, patří mocnému tiskovému magnátovi. Reportáž o výstavě hraček v obchodním domě bere jako běžnou novinářskou rutinu a povinnost. Ještě před otevřením výstavy si ji přijde prohlédnout jeho rozmazlený synáček, kterému tatínek vždycky všechno dovolí a nedokáže nic odepřít. Myslí si, že si tak dokáže koupit synovu lásku. Proto také nic nenamítá, když si chlapec jako svou novou hračku vybere právě Perrina. Nadaný novinář tak ke své nelibosti a úžasu všech obohatí inventář dětského pokoje. Brzy však pozná, že se nestal jen hračkou, ale především nástrojem dětské pomsty. (Česká televize)

(více)

Diskuze

hankabar

hankabar (hodnocení, recenze)

Hahaa, přesně, jak píše Ainy - komedie? Sociální drama. Z tohoto filmu mi nebylo lehko..

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Komedie to je jen okrajově. Já to cítím hlavně jako drama.

patrikus

patrikus (hodnocení, recenze)

Já myslím, že tady tento film bude součastný i za sto let !! Myslím, že to je nejlepší Veber !

čmelák2

čmelák2 (hodnocení, recenze)

Skvělý film, který ale postupem času přerůstá až v sociální či společenskou kritiku na téma: Co všechno si člověk disponující neomezenými prostředky může dovolit.

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama