Reklama

Reklama

Angry Birds ve filmu

  • USA The Angry Birds Movie (více)
Trailer 3

Film nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit. (Falcon)

(více)

Diskuze

Kmotr76

Kmotr76 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Nevím, Angry Birds jsem snad ani nikdy nehrál, ale nevím, co je na tom špatnýho. Je to normální jednoduchá hra na zabití času, nic proti ničemu. Navíc se dá těžko usuzovat, jakej bude výsledek zrovna pode týhle předlohy, protože ve hře nejde o nic jinýho než že se strefuješ jedněma barevnejma koulema do druhejch. Film si vezme postavy, který jsou sympatický a děti budou bavit. A je jedno že jsou ze hry. Vlastně je to vzhledem k její popularitě logický, a tahle transformace na mě působí přirozeně a nenuceně. Howgh.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Segrestor , Beckett51

Mnoho lidí, mnoho chutí... Se týče SH se velmi věrně podařilo přenést hru na stříbrné plátno... až děsivě věrně.

Proto taky patří k nejpovedenějšímu filmovému zpracování podle herní předlohy... Jako že Allesa sedí na svým kostnatým trůně... a z vysoka na všechny okolo kadí. :)))

Se týče RE, tam bych se nehádal... třeba Apocalipsa dopadla více než katastrofálně. Nicméně, to z této herní sr..značky vychází... a že se vám poslední díly moc nelíbily? Já nevim, v kině to vypadalo božsky... doma jsem ale, u toho usnul. :D

TR: též dopadl velmi dobře, v podstatě tam se ani nic jiného vymýšlet nedalo. Akorát trochu popletli postupnost bossů. :D

Ale pořád lepší tato filmová podoba... než ty survive kraviny.. který tuhle kdysi legendární značku přesrali do základů. 

Úplně se třesu na úplně první s filmování Uncharted... :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Myslel tím solidní převedení hry na plátno, což je/bude pravda. Ale to nejspíš proto, že jde o jednoduchou hru. Filmy, které jsi jmenoval zas vyloženě zdařilými převody hry na film nejsou. Silent Hill jsem ale nehrál ani neviděl, tak nemůžu posoudit

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Myšleno tak... PRVNÍ SOLIDNÍ FILM PODLE ViDEOHRY? 

Bude tahle parodie na KFC? O_o

 

Čímž urazil... třeba Silent Hill, Resident Evil, Mortal Combat, Tomb Raider.. mám pokračovat? 

První solidní film... PFEEEE. Peří.... 

na příspěvěk reagoval Segrestor, Beckett51

Související novinky

Filmová Barbie doplňuje obsazení

Filmová Barbie doplňuje obsazení

16.04.2022

Christopher Nolan (Tenet, Temný rytíř) a jeho Oppenheimer zřejmě není jediný film, do kterého se v těchto dnech snaží tvůrci obsadit celý Hollywood. Podobně na tom je i chystaný snímek režisérky… (více)

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Garfield se vrátí na velké plátno

Garfield se vrátí na velké plátno

24.05.2016

Slavný kocour Jima Davise už má za sebou dva seriály, kupu televizních filmů a dva celovečeráky, které vznikly hlavně proto, že si Bill Murray špatně přečetl desky scénáře a předpokládal, že ho… (více)

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

13.03.2016

Videoherní adaptace čeká další důležitý rok. Z Angry Birds zřejmě bude hit, Assassin's Creed a Warcraft ale budou o diváky bojovat trochu složitěji. Hollywood v každém případě neusíná na vavřínech a… (více)

Reklama

Reklama