Reklama

Reklama

Angry Birds ve filmu

  • USA The Angry Birds Movie (více)
Trailer 3

Film nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit. (Falcon)

(více)

Recenze (299)

Unudena2 

všechny recenze uživatele

Animák pre deti a politika? To mi k sebe nejde. Ale musim povedať, že boli miesta, kde som sa velmi pobavila a nasmiala. Avšak nemení to nič na tom, že ide o priemerny animak s klasickou schémou (outsider vsetko zachrani). ()

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Upřímně tedy nic moc. Vlastně veškerá pointa je řečena už v trailerech. A co je horší, tak i dost těch dobrých vtipů je už prozrazena. Takže jsem se párkrát zasmál a to bylo vše. Starší děti smáli a menší moc nechápali. Takže dost zklamání. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Více než 40 procent ani náhodou. Už, když jsem četl, že podle toho chtějí točit film měl jsem obavy a ty byly oprávněné. Pousmál jsem se tak 2krát (Kelvin Prase a 50 Odstínů Zelené) většina vtipů je pak o ničem (hned na začátku třeba padání na strom na koule na hlavu to už jsem viděl x krát a nudí to). Pobavila postava Matildy Bombase a Terence zbytek moc ne třeba Chuck mě vyloženě iritoval. Díky za titulky Bac ()

MirINDay 

všechny recenze uživatele

Animák s obrovskou propagandou. Sázel hlavně na jméno a to mě snad polovinu filmu dost štvalo. V rozuzlení konečně sleduju to, na co jsem čekal celou hodinu. Ale ani konec všechno to zklamání nezakryl. A co se týče politické nekorektnosti - někteří lidi jsou fakt hlupáci a hledají skryté myšlenky tam, kde nejsou. ()

GOTFAN 

všechny recenze uživatele

Poněkud slabší. Humor Homera ( jakožto i hlas ;) ) u hlavního prasete to chvilema obohatil . Sem tam nějaká scenka co mně donutila se pousmát. Největší sranda byly dvojčata prasat z Osvícení . Jinak hodně hluboké když si na místě soudce sovy představite Merkelovou a na místě prasat současné přistěhovalce a migranty . Má to hlubší myšlenku děti . Hlubší a krutou . ()

DrsnSpas 

všechny recenze uživatele

Celkem kravina pro zasmání, pátou hvězdičku to má ode mě za politicky nekorektní odkaz na současnou situaci v Evropě ()

padav94 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som si myslel že to bude nejaká blbovina, ale po chvíly ma to celkom zaujalo, aj ked nesúhlasim s tým že všetko treba riešiť zo zlosťou, niektore scény boli celkom vtipné napr. jak čúra ten orol. ()

Gigulina 

všechny recenze uživatele

Me film hodne pobavil.. Uprimne po dlouhatanske dobe konecne animak, ktery me rozesmal hned nekolikrat po sobe a ani trapny mi nepripadal. Ale kdovi, treba v tom hraje i jistou roli fakt, ze jsem touto hrou nepolibena.. V zivote jsem ji nemela stazenou ani na telefonu a ani v pc a dokonce jsem ani nemela tu cest ji zkusit hrat.. Takze mi museli nektera fakta po shlednuti vysvetlit, ale mozna prave diky tomu jsem nemela na film tak prisny pohled co kde nesedelo popripade co by slo udelat lepe.. Film ma hlavne bavit a to u me probehlo na plnych 100% ()

hlenyzkrabic 

všechny recenze uživatele

Kdo hrál hru, musí tohle vidět. Zasměje se stejně jako u hry. Od shlédnutí u nás "jede" "jezírko nechutnosti" při každé sebemenší příležitosti. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele

On tu hrál Dinklage? Angry birds jsem na iPhonu pařil co to dalo (Rio a In space). Ale k filmu: Těšil jsem se, ale i mírně obával, protože už tak zhruba vím, jak občas dopadaj filmy podle her. Ruďák byl správně nasranej, můj herní oblíbenec Chuck skvěle nadabovanej Dolanským, King pig vtipnej. V týhle době, kdy migrace vévodí všem médiim, byli Angry Birds ‚tenkým ledem‘. Ale neutopili se, ani nezmrzli. ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Neposkvrněn hrou jsem celkem spokojený. Ptáci jsou skvělí a každý má nějakou osobnost a dost prostoru ji předvést. Žluťák rules. Prasata už jsou o poznání horší a nebavila. Celkem bych uvítal nějakou dospělou verzi s haldou vulgarit. To by tomu myslím sedlo. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 60%, - /nuda, nuda, nuda, takhle dopadaj filmy podle her/, + /jezírko moudrosti jednoznačně nejlepší scéna celýho filmu, retro písničky potěšily/, hodnocení - tak zase po dlouhé době jeden animák, co byl dosti průměrnej, na animáky moc nejsem a tohleto bylo sotva průměrný, sice podle hry, co jsem kdysi hrál, ale jinak nic moc, byla to pěkná volovina ()

Související novinky

Filmová Barbie doplňuje obsazení

Filmová Barbie doplňuje obsazení

16.04.2022

Christopher Nolan (Tenet, Temný rytíř) a jeho Oppenheimer zřejmě není jediný film, do kterého se v těchto dnech snaží tvůrci obsadit celý Hollywood. Podobně na tom je i chystaný snímek režisérky… (více)

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Garfield se vrátí na velké plátno

Garfield se vrátí na velké plátno

24.05.2016

Slavný kocour Jima Davise už má za sebou dva seriály, kupu televizních filmů a dva celovečeráky, které vznikly hlavně proto, že si Bill Murray špatně přečetl desky scénáře a předpokládal, že ho… (více)

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

13.03.2016

Videoherní adaptace čeká další důležitý rok. Z Angry Birds zřejmě bude hit, Assassin's Creed a Warcraft ale budou o diváky bojovat trochu složitěji. Hollywood v každém případě neusíná na vavřínech a… (více)

Reklama

Reklama