Reklama

Reklama

Angry Birds ve filmu

  • USA The Angry Birds Movie (více)
Trailer 3

Film nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit. (Falcon)

(více)

Recenze (296)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak za mě tedy zklamání. Pár vtípků pobavilo, ale podle traileru jsem čekal větší palbu humoru. Koukatelné to je, ale jsou vtipnější a zajímavější animáky. 60% :) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Osobně si myslím, že s tímto filmem přišli trošku jako s "křížkem po funuse", jak se říká. Boom Angry Birds je dle mého mínění již celkem pryč. Filmově mě to příliš nezaujalo. Pár světlých momentů tam sice bylo, ale nic, co by mé hodnocení vystřelovalo do výšin. Rád jsem si díky tomuto filmu připomněl tuhle přiblblou gamesku, některé scénky byly velice autentické, ale to je tak nějak vše. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Hned několik naprosto parádních narážek a odkazů, ovšem utopených v průměrném animáku, který vlastně není úplně vhodný pro děti. Spousta dospělého humoru a narážek, které dětem uniknou, v rámci naivní úrovně pohádky pro nejmenší (byť proti podobným věcem z pravidla nejsem) mi tohle přišlo možná až příliš za čárou. Jasně, z videohry, která je v podstatě jen předělanou akrádou známou již od devadesátek, toho příliš příběhově nevykřešete, nicméně zacházet do nejvíce hrubozrnné komedie, jaká snad v rámci animace je možná vůbec provést, je přeci jen trochu moc. Slušné hlasové obsazení a zpracování těm několika opravdu dobrým momentům moc nepomůže a já se nyní sám před sebou snažím vůbec obhájit tu třetí hvězdu. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Sem tam nějaký humor byl, nemálo narážek na všechno ostatní, ale celkově klasicky nijak objevné. Beru v potaz, že je to vystavěné na základě nijak zvlášť náročné mobilní hříčky firmy jedné značky (o ostatních hrách Rovia nikdo neví). Koncept her už byl vyždímán, film to jen potvrdil a ačkoliv jsem se párkrát uchechtl, pochybuiu, že si film nějak zapamatuji. --- „Not sure if parafráze na osídlení Ameriky or osidlování Evropy severní Afrikou.“ ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Bláznivý animovaný film pro dospívající mládež, ve které je skryto varovné poselství ... "Lidé bděte". ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Angry birds idú ruka v ruke adaptovaným appkám resp. kultov stavajúcich na karikaturistických situačných scénkach miesto štrukturálnejšom dejovom formáte (napríklad naproti Riu, ktorý som videl včera). Ako ďalší animák, ktorý pozerám v horúčkovitom čase od zbierky od mojej neterky ma znova ničím neprekvapil, ale mohlo to byť ďaleko horšie. Dobré sú práve zapracované sarkastické stereotypy, ktoré postavičky "prednášajú" ako ekvivalent ľudského správania. Hoci, Madagaskar či Kung-Fu Panda toto načrtli už pred dekádou... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na to, že se ze hry samotné skoro nic vytřískat nedá, se tvůrcům podařilo natočit celkem zábavný film, který není ani zdaleka určen jen pro děti, ale jsou zde scény, které ocení i dospělí diváci. A to všechno s tím, že jsou zachovány prvky, pro které je hra tak známá a je tak oblíbená. Mně tohle stačilo. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Tohle byla překvapivě milá podívaná. Musím říct, že se mi líbili postavy i především prostředí, které vypadalo opravdu promyšleně, hezká nenásilná animace, která sice mohla být více propracovaná, ale ve filmu jako je tento asi člověk na detaily domků či stromů moc nekouká. Líbilo se mi to, jak po vizuální stránce tak také příběhové aneb scénář nebyl vůbec špatný. Postavy (Chuck!) skvělé. Ovšem toto není snímek na čtyři hvězdy natož na pět. Něco tomu snímku chybí, je to takové neúplné. Ale rozhodně nebudu mít problém se někdy náhodou na tento snímek znovu podívat, bude-li chuť či nálada. ()

Jigy 

všechny recenze uživatele

Pěkná grafika, pár povedených vtipů a zbytek nic. Děj žádný, přidaná hodnota žádná. Angry birds ve filmu jsou stejní jako ve hře, jen vedou víc keců. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem se na tuhle pohádku těšila! Vážně bylo jen otázkou času, když někdo z tak úspěšné hry udělá animovaný film. Někdy to bylo opravdu vtipné, někdy zase roztomilé a občas to byla taky nuda. Ale očekávala jsem daleko více než jsem nakonec dostala. Ke konci už jsem se nudila trochu více, teď jen tiše doufám, že nebude pokračování. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Je to jak 98 minutová úroveň ve hře Angry Birds. S nějakým příběhovým rozjezdem, kdy se naši ptačí hrdinové dají dohromady pak najdou a osloví bonusového ptáka, který umí létat a nakonec se jde na věc. .. A i když chápu, že hluboký příběh tvůrci dělat nechtěli, tak mohli udělat lepší zápletku a hlavně lepší vtípky a narážky související s hrou. .... HODNOCENÍ: 45% (2*) ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Konečně jsme se dočkali. Legendární hra se přenesla na plátna. Možná bych ocenil právě více prvků ze hry ( Mám na mysli prak a větší množství útoků na prasata). Jinak se jedná o vtipný snímek. A hlavní hrdina, Ruďák, se mi navzdory své povaze velmi líbil. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Neznám snad nikoho, kdo by tu hru ve svý době nežral, hrál jí úplně každej, ať už na PC, mobilu nebo tabletu. A tohle je tak povedená adaptace, že si každej fanoušek musí přijít na svý. Hlavně to ztvárnění jednotlivejch ptáků je super, každej má tu svojí super schopnost, příběh úplná klasika, čili standard, největší outsider se stane hrdinou. Ale ten humor byl víc než fajn, dost se člověk pobavil. Nějaká migrační politika mě v tu chvíli vůbec nenapadla a pochybuju, že by to byl skrytej záměr pohádky. Navíc někde v polovině mi tam furt chyběl jeden základní pták a i toho jsme dostali na konci, takže spokojenost obrovská. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

bejkárna,která zrovna neoplývá originalitou,ale já se spolu s dětmi bavil víc než třeba předtím u třetí Kung-Fu Pandy.Převést hru jako jsou Angry Birds na plátno asi není úplná legrace a tohle dopadlo celkem solidně...70% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Když jsem se poprvé dozvěděl, že Angry Birds bude jako celovečerní film, vysmál jsem se tomu. Tak jako, kraťas bych pochopil, ale 98 minut... Není to moc na tak jednoduchou zápletku? Tak jsem se rozhodl podívat na tento film. A ano, dopadlo to tak, jak jsem čekal. Jednoduchá zápletka v 98 minutách docela nudila. Jenže i jednoduchá zápletka v sobě něco skrývá... Ano, je to nejspíš o dnešní době. Ostrov ptáků je Evropa, ostrov prasat je... ano, tušíte správně. Orel=USA. To stačí, víc to popisovat nebudu. První polovina je nudná, ukecaná a nijaká, Druhá polovina... no, už se něco děje, ale pořád nic extra. Humor... já nevím, jestli jsem jediný na světě koho nerozesměje SPOILER chcaní do "jezera Moudrosti" KONEC SPOILERU a bude mu to připadat spíš trapné, ale to je jedno. Takže kromě dvou scének, humor na bodu mrazu. Postavy nic moc. Celkově, není to to největší zlo, ale už to podruhé nechci vidět. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Znáte tu hru, kde natahujete ptáčky a střílíte na prasečí město? Znáte? No tak přesně tolik děje, kolik je v té hře, je i právě zde. V podstatě celá ta vata o tom, jak ovládat emoce je ve 3/4 snímku zadupána a na scénu ve zbylé stopáži servírováno to, kvůli čemu to celé bylo natočeno.... tedy nelogická destrukce prasečího města. Ano, je to pitomé až hanba. Děti to ale žrát budou. I z toho důvodu nemohu dát odpad (ač bych rád). Angry Birds ví, že jsou pitomí a jejich cílovka jsou malé děti. Má motivace toto zhlédnout pramenila ze skvělé Fukovi recenze s níž se ztotožňuji. Tedy film o muslimských prasatech, co kolonizují jednu ptačí zemi. Žel Bohu, příběh pak pokračuje jiným směrem. A to zamrzí... 45% ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Film inspirovaný hrou, postavený na parodování všeho možného a starých hitech. Docela jsem se bavil, ale že bych to musel někdy vidět znova říct nemůžu... ()

Související novinky

Filmová Barbie doplňuje obsazení

Filmová Barbie doplňuje obsazení

16.04.2022

Christopher Nolan (Tenet, Temný rytíř) a jeho Oppenheimer zřejmě není jediný film, do kterého se v těchto dnech snaží tvůrci obsadit celý Hollywood. Podobně na tom je i chystaný snímek režisérky… (více)

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Garfield se vrátí na velké plátno

Garfield se vrátí na velké plátno

24.05.2016

Slavný kocour Jima Davise už má za sebou dva seriály, kupu televizních filmů a dva celovečeráky, které vznikly hlavně proto, že si Bill Murray špatně přečetl desky scénáře a předpokládal, že ho… (více)

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

13.03.2016

Videoherní adaptace čeká další důležitý rok. Z Angry Birds zřejmě bude hit, Assassin's Creed a Warcraft ale budou o diváky bojovat trochu složitěji. Hollywood v každém případě neusíná na vavřínech a… (více)

Reklama

Reklama