Reklama

Reklama

Angry Birds ve filmu

  • USA The Angry Birds Movie (více)
Trailer 1

Film nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit. (Falcon)

(více)

Recenze (299)

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Príjemný animák so skvelým naozaj skvelým výberom hudby (hlavne tá posledná I'll survive v podaní Demi Lovato bola energická, skoro také dobré ako originál). Dejovo to bolo samozrejme predvídateľné, no akosi to museli vystavať (predsa podľa hry). No s hrou to malo spoločné len to, že im prasce ukradli vajcia a že boli „Angry Birds”. To ostatné okolo toho sa dalo, no mohli to zvládnuť lepšie. Málo to svoje čaro a niektoré scény boli zábavné (hlavne to močenie do jazierka múdrosti). Od teraz si však vždy vybavím tento „film” keď budem počuť slovo Mighty. Presne, Mighty Eagl bol skvelý (v češtine orol pazúr - fakt k popukaniu), ale na Terenca (ten obrý bordový vták) nikto nemal, bol HILARIOUS. Povedal by som takých 65%. A keďže tento film ich aj má tak som utvrdený, že nepíšem odveci. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Fenomén Angry Birds prichádza na plátka kín s niekoľkoročným meškaním oproti časom svojej najväčšej slávy, ale vykľula sa z neho celkom chutná jednohubka. Hlavná postava je svojou nasratosťou príjemne osviežujúca, nemálo vizuálnych gagov mieri do čierneho a jedna scéna smeruje k legendám (jazierko múdrosti). Od invázie prasiat je ale film čoraz infantilnejší, čo vrcholí útokom na prasačie mesto. Ten síce verne kopíruje princíp hry, ale do filmu sa nehodí. Ľahká zábava, ktorá ale v roku silných animákov zapadne do priemeru. 6+/10 PS: Podobnosť deja filmu s Nemeckom a migračnou krízou je až zarážajúca. Ak táto súvislosť nie je náhodná, tak filmom ponúkané riešenie „nasrať sa a ísť ich vyhladiť“ je riadne nebezpečné a škodlivé. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Malé děti se z tohohle animáku dozvědí, že ptáci neuměji létat a orel má ptáka, kterým se vymočí do jezírka moudrosti. Když na ptačí "Evropu" zaútočí vlna migrantů v podobě zelených prasat, aby jim ukradla vejce a křičej přitom, ať žije cholesterol, pochopil jsem, že se jedná o slušnou ptákovinu, které dám s klidným svědomím čtyři hvězdy, protože jsem se bavil jako prase. Jinak malým dětem pod deset let film vřele nedoporučuji. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Hloupoučké, ale roztomilé a někde je to v takovém tempu, že sotva stíháte všechny ty narážky a vtípky, hlášky (ač ty často vyzní do prázdna). Celkově ale lepší, než jsem očekával, čili dobrá volba na odpočinkový večer. 3,5* ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele

Celkom milo ma tento film prekvapil. Čakal som že to bude totálna blbosť, pretože spraviť film podľa mobilnej hry, ktorá nemá nejaký strhujúci dej, bude dosť ťažké. Ale keďže mám túto hru rád, musel som si film o nej pozrieť. No a teraz musím zmeniť názor, pretože film sa v skutku celkom vydaril. Hlavné postavy sú nám pekne predstavené, niečo sa o nich dozvieme (čo sa mi páči, pretože v hre to nie je možné) a každej sa ujde pár vtipných scénok. Samotný život v ich "vtáčom meste" je dobre vymyslený a tiež animácia je pekne spravená. Avšak film je asi na svojom dejovom maxime (čiže nič viac nám asi nemôže ponúknuť), keďže v samotnej hre ide len o jednu vec a síce, pomstiť sa prasiatkam za to, že ukradli vajcia. ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Krásná animace, vynalézavý příběh a rychlé tempo. Obrovské překvapení a vůbec bych nečekal že se z tak na první pohled zbytečného filmu stane ideální zábava pro děti bez zbytečných dramatických nebo rádoby chytrých složek. Nadšené tři hvězdy ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Já asi jako jeden z mála lidí sem se na to i těšil. Bohužel výsledek ač koukatelný je ve výsledku docela nezábavný. Určitě to není hrůza jak někteří hnidopichové z trailerů věštili, ovšem ani zázrak. Takový obyčejný průměr. Uvidím, zatím 45% a až shlédnu v originálním znění, třeba to bude i o něco lepší. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Tak se konečně junioři dočkali animáku svých oblíbených bojovných, skřehotajících postaviček, kteří si to rozdali s vajecchtivými zelenými čuňasy. Příběh i animace průměrné, Angry Brids Toons se mi líbily víc - 50 % ()

Clockwooork 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli to bylo kombinací ginu a .horečky, ale já se bavil. Špatný hodnocení nechápu. Jestli chcete hluboký animáky, koukejte na valčík s Bašírem. Měla to být odpočinková zábava a byla.. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem hrával Angry Birds na mobilu a nebyl jsem si schopný si představit, že by na tak neuvěřitelně triviálně jednoduchou hru šel natočit film - byť animák. Nakonec jsem byl velmi příjemně překvapený celým konceptem. Humor byl na dnešní poměry nadprůměrný a neúchylný (většinou), animace byly velice zdařené a děj vzhledem k možnostem herní předlohy překvapivě dobrý. Celkově vzato bych tento snímek doporučil jak dětem, tak dospělému publiku. Mimochodem, pokud nejsem politicky slepý, viděl jsem v tom krásné varování na téma islamizace Evropy. To je určitě největší problém dnešní doby a je dobře, že se nastiňuje už malým dětem. Chyběl jen strýček Sam, který by prasata řídil ze třetího ostrova. Čtyři hvězdy naprosto zaslouženě, o páté jsem velice váhal... ale vzhledem k nesmyslnému podhodnocení zde na ČSFD ji bez výčitek přihodím. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Doufám, že takhle animáci vypadat v budoucnu nebudou. Naprosto zběsilé tempo filmu hodně ubližuje, většinu jsem moc nevěděl o co jde. Všechno je ukrutně rychlý, barevný a hlasitý, ale ve výsledku to je strašnej průser. U filmu, který vznikl na motivy jednoduchý hry jsem asi nemohl čekat revoluci, ale alespoň průměrnou zábavu a vtip jsem čekal. Bohužel jsem to nedostal. Za měsíc si nevzpomenu na jeden zapamatovatelný záběr, už teď s tím mam problémy. Jediný, co za něco stojí, je hudební vložka, ta je moc pěkně sestavená. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Veľa som od toho nečakal, možno aj to prispelo k tomu, že som bol celkom milo prekvapený. Šikovne vytvorený (no hlavne priamočiary a jednoduchý) príbeh aj dobre doladené postavy, obe tieto veci sa odvíjali od vlastností hry a postáv v nej. K tomu jednoduchá, ale stále zaujímavá zápletka šmrncnutá viacerými vtipnými narážkami na iné filmy, spevákov a podobné veci, ktorými si animáky pomáhajú. Z toho všetkého vzišiel film, ktorý určite neurazil. ()

Belsazar 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. Doufal jsem v hodně a dostal jsem ještě o trochu víc. Děj je sice založený na známé šabloně, ale to nevadí. Prostě - buďme vzteklí! :-) ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Film nic moc to co už je dané v traileru je asi skoro celý film.Děcka si animák oblíbí ,dospělí budou jenom kroutit hlavou.To už Angry Birds budu hrát jenom na facebooku. Nic moc 40% ()

lksvcr 

všechny recenze uživatele

Tento ptačí úlet je celkem zábavná ptákovina. Několikrát jsem se upřímně zasmál a to je hlavní. Nicméně jsem čekal trochu víceod konce filmu, kdy nálety bombardovaly město a kdyby film neměl několik hluchých míst, tak by si tento snímek vysloužil větší hodnocení. A na konec bych zmínil, že jsem tajně doufal v lepší soundtrack, ale také nic. Podtrženo sečteno, je to zábavná průměrná ptákovina, pouštějte jen v chvílích dobré nálady. ()

Související novinky

Filmová Barbie doplňuje obsazení

Filmová Barbie doplňuje obsazení

16.04.2022

Christopher Nolan (Tenet, Temný rytíř) a jeho Oppenheimer zřejmě není jediný film, do kterého se v těchto dnech snaží tvůrci obsadit celý Hollywood. Podobně na tom je i chystaný snímek režisérky… (více)

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Garfield se vrátí na velké plátno

Garfield se vrátí na velké plátno

24.05.2016

Slavný kocour Jima Davise už má za sebou dva seriály, kupu televizních filmů a dva celovečeráky, které vznikly hlavně proto, že si Bill Murray špatně přečetl desky scénáře a předpokládal, že ho… (více)

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

13.03.2016

Videoherní adaptace čeká další důležitý rok. Z Angry Birds zřejmě bude hit, Assassin's Creed a Warcraft ale budou o diváky bojovat trochu složitěji. Hollywood v každém případě neusíná na vavřínech a… (více)

Reklama

Reklama