Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Momoko je trochu nešikovná, laskavá, mladá žena, která chtěla být svatební koordinátorkou. Bohužel hned při první svatbě způsobí průšvih, za který je přeložena do jiné firemní pobočky a degradována na pozici "speciální uklízečka" v pohřební službě. Avšak v tomto zaměstnání Momoko objeví svůj jedinečný talent. Pokud se totiž dotkne osobních věcí zemřelého, ke kterým měl dotyčný silné citové pouto, vrátí se zpět v čase a může se pokusit zachránit jeho život. (Sykon)

(více)

Recenze (5)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přeloženo. (Příjemná odpočinková záležitost, kde je hlavní hrdinka telátko boží, ale ne v tom smyslu, že by ji člověk měl touhu pokaždé proplesknout, když ji vidí. Beztak tohle za vás udělá Tanihara Šósuke. Je to typická japonská záležitost, kde se komická složka míchá se dramatem. Nejlepší na celé sérii byly převleky Momoko a Ótoma.) ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Příjemná záležitost... vlastně asi první hraný japonský seriál, který jsem kdy zhlédla. Rozhodně mě nejvíc bavil komediální prvek seriálu, případy nic moc, ale způsob jakým se to roztomilá hlavní hrdinka snažila řešit rozhodně baví. Ótoma jí k tomu krásně přizvukoval a usměrňoval ji do patřičných mezí. Za mě pohodové 3*. ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech (pod)průměrný seriál. Mysteriózní prvek tam byl jen jeden, který se neustále opakoval a s každým dalším dílem byl méně zajímavý. O detektivní lince škoda mluvit, ta byla jak ze seriálu pro děti :) Nejpřesvědčivěji seriál působí tehdy, kdy se snaží být komedií. Hlavní hrdinka je takové roztomilé trdlo a situace, do kterých sebe i Otoma dostala, mě v mnoha momentech donutily k úsměvu. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Sympatická hrdinka, která je sice dost nešikovná, ale má velké srdce a pochopení pro problémy druhých, musí opustit kvůli jednomu průšvihu vysněné zaměstnání svatební koordinátorky, a je nucena přijmout práci v pohřebním ústavu. Zábava začne v okamžiku, kdy zjistí, že pokud se dotkne osobních věcí čerstvě zabitých nebožtíků, může se vrátit v čase a pokusit se je zachránit. Vcelku vážný koncept je naštěstí podán s typickou japonskou ztřeštěností, a tak celý seriál opravdu vyznívá, navzdory vážným až místy mravokárným momentům, jako komedie. Velkou zásluhu na tom mají především velmi sympatičtí hrdinové, neobratná Momoko a její nadřízený - proutník který nedokáže odolat žádné cizince, Otomo. A přestože se koncept seriálu "celých" deset dílů nezmění, neupadá do stereotypu díky chytře vymyšleným variacím na dané téma. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Dostalo se mi toho, co jsem čekal. Tak takhle by se dala zhodnotit dorama Mop Girl. Poslední dobou dávám přednost oddychovějším japonským věcem a Mop Girl do této kategorie rozhodně patří.*** Díl co díl se hlavní hrdinka snaží zesnulým i jejich okolí pomoci díky své schopnosti vrátit se v čase. Kitagawa Keiko neurazí, i když musím říct, že se stejnou paletou výrazů se předvedla i v Nazotoki wa Dinner no Ato de, ale budiž. Tanihara Shosuke jako její šéf, který pro ní má hromadu milých přezdívek, hraje takového toto typického Casanovu, který ale hlavní hrdince nakonec vždy pomůže. No a ke konci se nám trochu poodhalí minulost a budoucnost zůstane jen naznačená.*** Takže shrnuto a podtrženo hezké 3* za moji osobu a doporučení na klidné shlédnutí k tomu. (7/10) ()

Reklama

Reklama