Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už od malička věděla Ayukawa Wakaba, že chce být slavnou právničkou ve velké nadnárodní firmě, a tomuto snu podřídila všechno. Když už to vypadá, že se jí tvrdá práce vyplatila a cesta ke slávě a penězům je volná, přijde studená sprcha v podobě prvního úkolu ve známé právnické firmě - namísto řešení právních problémů má být chůvou pro pětiletou dceru své šéfové. Přesto mladá právnička tento úkol přijme a při cestě do školky se seznamuje s mladým svobodným otcem Yamada Sotou. Sota je přesný opak toho, co Ayukawa od muže chce - je bez vyššího vzdělání, bez ambicí a hlavně bez peněz. Přesto se ti dva spřátelí, protože Ayukawa zjistí, že péče o dítě bez předchozích zkušeností se neobejde bez občasné pomoci druhých. (Sykon)

(více)

Recenze (2)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky s odřenýma ušima. Ve výsledku se mi hodně líbila kombinace Aragaki Yui a Nishikado Ryoa, kteří tvořili pěkný pár. Navíc se i ve vedlejších rolích objevili někteří dobří herci, jako Arakawa nebo má oblíbená Renbutsu Misako (přiznám se, že v první chvíli jsem jí nepoznala - jako dospělá už dělá trošku jiný dojem, než když jsem ji viděla například v Tenkōsei: Sayonara Anata). Takže s hereckým obsazením jsem byla spokojená a s příběhem taktéž. Jen mě zpočátku trochu rozčilovalo, jak se Wakaba (Aragaki Yui) pořád arogantně oháněla zákonem (no vážně, jak na druhou hlavní postavu vůbec mohla udělat tak dobrý dojem, aby se do ní zamiloval?) Jinak taky působilo divně, jak se rozumně a dospělácky se v mnoha případech chovaly ty jejich děti (jak už ostatně zmínil i Sykon), ale dalo se na to zvyknout a nakonec to dokonce ani nepůsobilo tak špatně. Příběh je sice jako obvykle daleko od reality (všechny postavy se nakonec zachovají neuvěřitelně obětavě a správně), ale jako celek to působilo mile.~(3,5)~ ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Reklama na děti. I tak by se tento seriál dal pracovně nazvat, protože ačkoliv je o dospělých, velkou roli v něm hraje i párek přemoudřelých pětiletých dětí jak ze žurnálu. Ačkoliv hlavní hrdinka, mladá ambiciózní (a podle neskutečných pracovních výkonů nejspíš i něčím nadopovaná) právnička touží po bytě na vrcholku mrakodrapu v New Yorku, soukromém tryskáči, hromadách peněz a podobně úspěšném manželovi, nakonec sama uzná, že u rodinného krbu víc zahřeje láska než peníze. Nehledě na to, že ten její pan Osudový nakonec není až taková nicka, jak se na první pohled zdálo. Jinými slovy stokrát viděné, ale v sympaticky svěžím a vtipném kabátě kterému ke 4* chybí poměrně málo. ()

Reklama

Reklama