Reklama

Reklama

Experiment Philadelphia

(TV film)
  • Česko Neviditelná loď (více)

Tajný výzkumný projekt má oživit pokus z 2. světové války, kdy válečné lodě měly být neviditelné. Tento experiment může mít ale nedozírné následky... Pokus obnovit deset let starý vládní experiment má hrozné následky. Způsobí díru ve struktuře prostoru/času a zaviní, že se znovu objeví stará slavná válečná loď USS Eldridge z 2. světové války, která zmizela před 70 lety. Ale když si loď klestí cestu městy napříč kontinentem, jediný člověk, který na Eldridge přežil se musí spojit se svou vnučkou, aby zastavili loď dříve, než roztrhá zemi. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (32)

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Celý tento film bol pre mňa jedným veľkým experimentom. Pri rozpočte filmu som sa ani nemal chuť zasmiať nad tými efektami, ktoré si pre nás tvorcovia pripravili. Rozhodol som sa nelámať si hlavu ani nad hlúpym scenárom a jednoducho si tento film pozrieť celý bez zbytočných predsudkov atp. V celkovom hodnotení slabší priemer. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Počas druhej svetovej vojny robilo americké námorníctvo prísne tajné pokusy, ktoré sa zameriavali na netradičné maskovanie ich lodí. Pokúšali sa dosiahnúť neviditeľnosť. V roku 1943 to otestovali na jednom zo svojich torpédoborcov. Experiment sa však vymkol kontrole a loď USS Eldridge sa stratila v časopriestore, čo malo desivé a tragické následky. Táto udalosť je perfektný námet na filmové spracovanie. Lenže pod taktovkou neschopného kanadského režiséra Paula Zillera z toho vznikla nesmierne nudná skomolená sprostosť. * ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Puvodni film jsem videl jeho tragicky pokracovani taky no a tenhle remake byt je hodne nizkorozpoctovej a nevedel jsem co od nej cekat a bal jsem se ze bude taky srackovni se nakonec docela povedl triky sice obcas mizerny ale zase je tu to atraktivni tema zajimave podany takze nakonec celkem prekvapive vydareny becko ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další celkem obyčejná inspirace filadelfským experimentem natočená jen proto, aby to bylo zajímavé, aby tam bylo něco ze skutečných dějin. Asi si fakt budu muset najít nějaký dokument, který se tomuhle tématu věnovat, protože žádný film mi zatím nepřinesl to, co jsem chtěl. Nějaké mysteriózní drama. Jen samé akce. Tohle je ale i celkem průměrné. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Musíš na letiště, je tam nějaká loď a rozmlátila jim runway............. Zdálo se, že to bude dobré, ale zdání zklamalo. Příšerný triky, ještě horší dialogy, hudební i zvukový doprovod rve uši svou hluchotou a dramatizace, no to je složka sama o sobě. Někdy je to tak předramatizované až jsem se musel pousmát. Dvě hvězdy za scénář. CITÁT - Sice nevím, co to znamená, ale prý je hacker............. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama