Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželé Vavruškovi se v nesprávný čas ocitnou na špatném místě. Stanou se náhodnými svědky vraždy. Pachatelé se jich ale překvapivě nezbaví. Naopak jim nabídnou finanční úplatu za jejich mlčení, ale pro výstrahu jim také pošlou důkazy proti nim samým. Obavy z možných následků i stupňující se psychický tlak, kdy se záhy po nálezu oběti ocitnou v hledáčku policie, začnou rozkládat jejich vztah. Detektiv Mareš tuší, že Vavruškovým brání ve svědectví strach. Čím víc se ale manželé snaží uniknout podezření, které na ně dopadá, tím více se paradoxně nechávají pachateli zatáhnout do pozice podezřelých. Když si Vavruška uvědomí, že krytím zločinců škodí především sami sobě, je už pozdě… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (133)

trollfjord odpad!

všechny recenze uživatele

To snad ani nikdo nemohl myslet vážně. Jedinou světlou stránkou byl pan Norbert Lichý, který ovšem dostal žalostně malý prostor. Absolutně trapné dialogy, hlavně syna hlavních protagonistů, naprosté popření všech pravidel žánru a samozřejmě, velice populární, ovšem dost profláknuté téma zkorumpované policie. Závěrečné hrdinné procitnutí už bylo hrubou skobou do rakve této nepovedené slátaniny. ()

waxtrax 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekal, že po závěrečných titulcích přijde pozvánka ke shlédnutí druhého dílu. A ono nic. Kdoví, možná i tak dobře. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Na televizní tvorbu vynikající psychologická kriminálka. Velmi dobří taktéž hlavní herci, pokud by se mírně natáhla stopáž, trochu se to nepatrně upravilo, tak tohle mohlo jít i do kina, jsou tam horší věci...A palec nahoru na otevřený konec filmu. ()

dopestMF 

všechny recenze uživatele

Pokus o troška reálnejšu drámu z prostredia ´´pseudo-mafie´´ neurazí, ale zároveň ani nenadchne, tento video film si sám nastavuje zrkadlo a snaží sa v ňom vyzerať čo najlepšie, škoda tých viacerých vrások, občas pokrivkáva scenár, obšas strih a kamera, ale spokojných 50 - 55 %. ()

Kate.25 

všechny recenze uživatele

Skvěle zvládnuté role :)! Zuzaně i Ondřejovi moc gratuluji, bylo to skvělé ztvárnění. Děj byl sice občas chaotický a konec až příliš otevřený, ale i přes to z tohoto filmu mám skvělý pocit :) ()

andydufrsn 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl rozhodně, rozhodně navíc! Ale očekávané napětí a stupňování děje se nekonalo. Namísto toho je Vám naservírována nijaká podíavná, která se marně plácá ve své zoufalé snaze vypadat napínavě!! ()

ciapok 

všechny recenze uživatele

gratulujem, bratia Češi, podarilo sa vám urobiť originálny a zaujímavý kúsok. Úprimne, ticho závidíme. ()

lora307 

všechny recenze uživatele

Já se na to ani nechtěla dívat, mělo mi to hrát v televizi jako kulisa, ale nějak jsem se nedokázala odtrhnout. Originální námět, zajímavé detaily, slušné herecké výkony. ()

Reklama

Reklama