Reklama

Reklama

VOD (1)

Thomas Montgomery je dělník v ocelárně, je mu 45 let, je ženatý a má dvě dcery. Fungují jako normální rodina, tedy až do chvíle, kdy Thomas podlehne vábení kamarádů a zkusí online poker. Sotva se Thomas zaregistruje a vstoupí do hry, začne s ním chatovat neznámá dívka. Představí se jako Katie a hned mu pošle svou fotografii v bikinách. Když Thomas vidí podobiznu krásné mladé dívky, zalže a vydává se za mladého vojáka. Druhý den se nemůže dočkat, až se zase večer připojí. Když mu pak Katie pošle poštou další své fotky a spodní kalhotky, zešílí Thomas úplně. Thomasova žena Carol začne něco tušit. Manžel se jí marně snaží vysvětlit, že chatování s Katií byla jen fantazie, a slíbí, že to ukončí. Carol ale mezitím už poslala Katii dopis, kde vše uvedla na pravou míru a připojila i rodinné fotografie. Zhrzená dívka už o něm nechce slyšet a chatuje s jeho kolegou. Žárlivost, sexuální posedlost a vztek nakonec donutí zcela vyšinutého Thomase k vraždě nevinného muže. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (11)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Courteney patrně hráblo a snaží se spasit svět varováním o škodlivosti virtuálního světa plného anonymity a nepravdy. Anebo si nechala nějakou soudružkou s pořádně hustým knírem zpracovat sociologickou studii, jejíž výsledek a (prý, jak jinak) pochopitelně také skutečný příklad nám teď prezentuje. Nebyl bych býval sarkastický, kdyby ten scénář nebyl pro blbce. Všechno jde jak na drátku .. ale že strojírenský dělník mívá špinavý montérky (což vím dobře z vlastní zkušenosti), to si nikdo nevšimne. Pak ještě režijně nezvládnutá scéna s vlčákem, kterého Thomas v kuchyni hladí, ale pes naprosto nejeví zájem a kouká se za kameru na skutečného páníčka. Televizní film, ve kterém si Courteney trochu zaštěkala, pro jistotu vyšel i na dvd (naštěstí ne u nás). Ashley Hinshaw v roli virtuální milenky je ale pěkná, škoda že v tomhle projektu na ní nezbylo trochu erotiky. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pozerateľná TV jednohubka, dotýkajúca sa v dnešnej dobe nanajvýš aktuálnej témy nadväzovania vzťahov prostredníctvom internetu. Dokážem si predstaviť, že by sa čosi podobné naozaj stalo. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Jako film o ničem.. Ano je to aktuální téma .. kdy člověk neví kdo se opravdu nachází za inzerátem či přezdívkou na netu..to že se kdejaký starý..nadržený..scvrkly.. s homopedofilnimi sklony ..slizky uchyl vydává za někoho jiného.. (mimochodem překvapivě otec od rodiny) není žádná novinka.. stačila menší zápletka..vyhrožování..vydírání..nějaké ublížení..a film by dostal šmrnc...Neee tady jen sledujete jak se starej chuj vymrská před noťasem a 40 min.. jak píše sladké řeči.. jako soráč...ale jedna smrt na závěr je slabota.. televizní béčko pro nenáročné...30% Monika z přátel to je vrchol zoufalosti v takovém braku účinkovat..chjoo... a sexy virtuální blondska se bohužel obnažená neukázala.. :( ()

Mufuck 

všechny recenze uživatele

Absolutně příšerný film. Na téma kybersexu se toho dá natočit jistě spousta, látka je to vyloženě nepřeberná a skýtající mnoho možností, ale zde se potenciál tedy opravdu nevyužil. Utahaný děj, kdy to nejnapínavejší za první hodinku bylo to, že Thomas nakukuje do dveří, jestli se neblíží jeho milovaně nemilovaná drahá polovička. Upřímně, ani sem se mu nedivil, že si psal s údajnou krasavicí, ale ten děj, no tedy... Velmi vyhrocená ptákovina, velmi špatně natočená, prostě ztráta času. Na světě jsou další stovky filmů, takže doporučení zní - s tímto svůj drahocenný čas fakt nezahazujte. ()

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Původně zavržený film kvůli přiblblému názvu, mi nakonec nedal spát. Ani bych o něj nezavadila, pokud by ho neměl můj filmový učitel za 3, což už znamená, že je tam nějaká přidaná hodnota. V rámci své filmové naivity musím upřímně přiznat, že jsem se od rodinné situace Thomase nemohla utrhnout, tak autentické mi to připadalo. Jako by to bylo o našich sousedech, (kdybychom nějaké měli). To je přesně ono, ten člověk nebyl vůbec psychopat, jen dostal příležitost zažít něco výjimečného. Byla jsem pohlcená gradujícím příběhem milujícího táty, citlivého manžela, který okusil exotickou chuť reálně nedosažitelné erotické zkušenosti. Nemusí být úchyl, když má on-line na dosah vše, o čem ani nesnil. To už přeci víme, na chatu nebývají pedofilové, ani devianti, jsou tam obyčejní neuspokojení lidé, kterým touha a moc anonymity přeroste přes hlavu. Zbytečně se teď asi rozepíši, a to jen pro svoje pozdější připomenutí - TallhotBlond jsem viděla bezprostředně po Eyes Wide Shut a nemohu nesrovnat (byť zdánlivě nesrovnatelné). Thomas Montgomery byl fantaskně zamilovaný, tak pohlcený a roztoužený, že proti tomu William Harford zůstává povrchní prázdnou experimentující nádobou na touhu. Zatímco Thomas svoji ženu chápe, a přesto si nemůže pomoct, aby nezaprodal duši své výjimečné lásce, Will jen tápe, pokouší svoje libido, aniž by měl ponětí, o čem jeho žena Alice vůbec sní. Stanley Kubrick nechal Alici, aby se manželovi svěřila o touze, která by zničila pohodlný reálný život, avšak zůstal jen u hypotéz. Courtney Cox využila reálný precedent a na tenkém ledu nechala manželé Montgomeryovi utonout. ()

Mydlivoj 

všechny recenze uživatele

Klasické televizní Béčko. Ale bavilo mě to. Viděl jsem dost takových filmů,tohle byl jeden z těch velmi dobrych. ()

MartCT 

všechny recenze uživatele

Udrželo mě to u TV ještě po půlnoci a byl jsem zvědav, jak to dopadne. A přišlo mi to hodně reálné, neříkám že každý by hned střílel, ale chápu že žárlivost a troška představivosti dokáže udělat divy a člověk, co tomu propadne už se veze. Hlava je svině... Naprostý souhlas s komentářem Ukrizku ()

Reklama

Reklama