Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 2

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (462)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia zo života, ktorá po všetkých tých krvákoch a bezútešnej reality súčasného sveta ponúkne dokonalý výplach hlavy. Film ponúka na pohľad obyčajný príbeh znudeného chlapca, ktorý sa vďaka náhodnému priateľstvu pomaly nakopne do života, zažije pár pekných dní v akvaparku, začína sa mu rysovať nejaká love story a všetko to trochu komplikuje vzťah jeho mamy (výborná T. Collette) a jej priateľa. Nečakajte žiadne záchvaty smiechu, je to skôr taký príjemný, nevtieravý humor s výborným hereckým obsadením, ktorému kraľuje T. Collette. Viem, že všetci budú proti, ale uznávam i Rockwell bol skvelý. Collette je však v každom filme tak presvedčivá, že normálne rozmýšľam, koho vyradím z top naj herečiek...80%. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Dve veci: Tanečné čísla (byť je ich len pár), a následný potlesk, znižujú úroveň snímku a celá dejová línia so vzťahom k matke je neobratne natočená. Malo to vyznieť, akože hlavný hrdina je chudáčik nechápaný okolím a matka s novým priateľom mu to ešte sťažujú; ale vyznelo to tak, že Toni Collette je tá najväčšia chuderka, ktorú život bije a ktorá snaží sa starať o syna, čo sa k nej navyše chová ako rozmaznaný hajzlík a zaslúžil by pár faciek. Tieto dva detaily (pričom to druhé neni detail) to trochu kazia, keby ale boli režíjne lepšie zvládnuté, bolo by to za päť. Neskutočne pohodový film, vlastne presne to, čo si predstavíte pod pojmom "Komédia od scenáristu Descendants". 85% PS: Ten scenárista mimochodom dean - dean machine, dekan z Community ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Tak jestli někomu přijde to co se tu odehrávalo jako nezapomenutelné prázdniny, tak ho dost lituji, že nezažil něco lepšího, protože se tu nestalo nic světoborného, co by mě dokázalo nějakým způsobem odrovnat. Příjemný byl zejména konec, který je takový uklidňující. Kdyby existovalo více lidí jako byl správce parku, bylo by na světě líp, jenže takových lidí, co dokážou podpořit náctiletého outsidera je velmi málo. Můj 1000. komentář! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Druhá projekce: Filmový Benjamínek roku 2013. Nádherná, komická, dojemná, prázdninová, odpočinková podívaná a zároveň jeden z nejlepších filmů tohoto roku. Po druhé projekci jsem si zavzpomínal na tuto parádní letní oddechovku. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní oddechovka, na který jsou sympatický zhruba tři věci. 1) Zbytečně nedojímá, 2) Letní láska se nepřepíná, jen se tak decentně nadhodí, 3) Steve Carell je v naprosto vážný roli zase jednou precizní. Co už bohužel ani zdaleka nebylo sympatický, byla ta kyselá prdel v hlavní roli, kvůli který jsem prvních 20 minut docela dobře protrpěl. Pak už to relativně šlo; zejména díky další nikoliv sympatický, nýbrž rovnou BOŽÍ postavě Sama Rockwella. Jeho Owen alias král pantu, parku i parketu si pro sebe suverénně ukradl veškerej humor a nebylo to vůbec na škodu. No nic - abych moc nekecal, jak by mě jistě Owen nabádal, zkrátim to: právě scény od tobogánů a výše jmenovaný tři body povyšujou tuhle nezávislárnu na zapamatováníhodnou (a snad i zapamatovatelnou) záležitost. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Scénář byl napsán v roce 2007 pod názvem "The Way Back", ale název byl později změnen, aby nedocházelo k záměně se stejnojmeným filmem Way Back (2010). (Jocker94)

Reklama

Reklama