Reklama

Reklama

Sullivan a syn

(seriál)
  • USA Sullivan & Son
USA, (2012–2014), 11 h 34 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Steve Byrne, Rob Long

Hrají:

Steve Byrne, Brian Doyle-Murray, Christine Ebersole, Jodi Long, Valerie Azlynn, Vivian Bang, Owen Benjamin, Roy Wood Jr., Ahmed Ahmed, Dan Lauria (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(33)

Recenze (10)

hladass 

všechny recenze uživatele

V rámci sitcomů jde o čistě průměrný kus, který sice nenadchne, ale také nijak zásadně neurazí... Vtípky jsou docela v pohodě, obsazenstvo baru mi překvapivě sedlo a nuda moc často růžky nevystrkuje... Ne, že bych tenhle seriál nějak vyhledával, ale když zrovna běžel v TV a já náhodou přepnul program, v klidu jsem se na něj podíval... Tři sezóny jsou tak akorát... ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Tak jestli do tohohle projektu vrazil Vince Vaughn svoje peníze jako producent, tak asi "spláče nad vejdělkem". Jde totiž o naprosto průměrný sitcom, jenž není vůbec ničím výrazný/významný na to, aby si prorazil místo na slunci. Obzvláště banda mladých štamgastů v baru je zcela nesympatická a většinu vtipných momentů táhne stará parta v podání harcovníků jako jsou Dan Lauria (znáte z Báječných let), Christine Ebersole a Brian Doyle-Murray. Steve Byrne v roli hlavní postavy Steva Sullivana je fajn, ale sám to prostě neutáhne. O to větší je mé překvapení, že se seriál dočkal takřka tří sezón (byť vždy jen po deseti dílech). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby parta z Cheers utrpěla těžký úraz hlavy.. Byrne a spol se nedokáže pořádně rozhodnout, jestli chce být retro či politicky nekorektní, a tak pouze zoufale a naivně recykluje.. Zdánlivě funkční sitcomový nonsens.. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Důkaz otcovství... Potřebuješ nějaký DNA. Podržte ho ať mu ho můžeme vyhonit! Ten seriál nemá chybu... pokaždé jsem se zasmál, někdy i dobře bavil. Nechápu to hodnocení tady. O.o ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že je seriál takový špatný, jaké má hodnocení. Neříkám, že ho vždy vyhledávám, ale když běží, rád se podívám. Samozřejmě, nemá to na TOP sitcomy, ale je to celkem slušné, dle mého lepších 60%. Je pravda, že kvalita občas kolísá, ale povětšinou se dobře pobavím. Občas pořádně zasměju, občas pousměju, ale rozhodně se nenudím. Partička osazenstva baru si dobře sedla, každý má něco, zapadá to do sebe a dobře se doplňují. Musím říct, že je to lepší průměr. Howgh! ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Syn-právník se vrací do prdelky Pittsburghu, aby obnovil vztahy se svou rodinou...no, nevím, viděla jsem jen 4. díl první řady a úplně mě to nezaujalo... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Možná v tom hraje roly ta moje zatrolená láska ke komediálním seriálům, ale 44% (v době, kdy jsem komentář psal já)?!?!?! Vždyť jde o zatraceně podařený seriálek! Je realitou, že se bezesporu nezařadí mezi nesmrtelné legendy (nakonec k tomu ani nedostal prostor) jako například tématicky spřízněné Na zdraví (Cheers), ale já bar Sama Melona v tom obsluhujícím Sullivan family viděl. Karikaturní postavičky, pub (i jiný) humor, neokoukané tváře....opravdu jsem se vydatně bavil a s otevřenou náručí bych uvítal další sérii. ()

SONNY07 

všechny recenze uživatele

Otřesnej scénář, nic moc herecké výkony, prostě strašnej blábol a oslava alkoholismu ale viděl jsem horší, proto jedna hvězda, abych to odlišil od odpadu ! ()

Reklama

Reklama