Reklama

Reklama

Gympl s (r)učením omezeným

(seriál)
Česko, (2012–2013), 100 h 24 min (Minutáž: 59–72 min)

Hrají:

Lucie Benešová, Libuše Šafránková, Ondřej Gregor Brzobohatý, Karel Heřmánek, Zuzana Bydžovská, Marta Jandová, Václav Vydra nejml., Kristýna Leichtová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(97)

Obsahy(1)

Hradecké gymnázium je škola se špatnou pověstí, která má před sebou poslední podmínečný rok své existence. Buď se "něco" stane, nebo bude zrušena. Ví to ředitel Matula (Karel Heřmánek), jenž ale utopil pohled na realitu ve sklence chlastu, ví to zástupkyně Eva (Lucie Benešová), která by se ráda dostala k moci a dokázala, že škola by pod jejím vedením určitě prosperovala, ví to i češtinářka Eliška (Libuše Šafránková), jedna z posledních, které osud hradeckého gymnázia a jeho studentů není lhostejný. Na školu přichází mladý pedagog Adam (Ondřej Gregor Brzobohatý), který ještě neztratil všechny iluze. Z vlastní zkušenosti ví, že i z outsiderů se mohou stát hvězdy. Ačkoli se to zdá zpočátku nepravděpodobné, on je strůjcem a hybatelem úspěchu, díky kterému se škole podaří vyhnout hned prvnímu průšvihu v novém školním roce.
Učitelský sbor plný pestrých charakterů, romantika, svébytný humor i drsnost školního prostředí, studentské trable i nikdy nekončící problematika vztahů rodičů, dětí a učitelů – kdo by tento osobitý, často vtipný, ale někdy i krutý svět neznal? Seriál Gympl s (r)učením omezeným přenese televizní diváky zpátky do světa školních lavic, který kdysi důvěrně znali nebo se v něm, ať už jako rodiče, učitelé, nebo studenti, pohybují dodnes. (TV Nova)

(více)

Recenze (422)

ston007 

všechny recenze uživatele

Nevím co říct !!! Miluji tento hvězdně obsazený seriál !!! Miluji !!! Libuška Šafránková, Ondřej Brzobohatý, Ivanka Korolová ... Miluji tento seriál, opravdu. ()

whitenight odpad!

všechny recenze uživatele

říkal jsem si, že tomu dám 2 hvězdičky, JENŽE -> na gymplu to takhle prostě nevypadá, žáci se tam k sobě takhle nechovají -> už mě rozčiluje to, že všude v televizi je brzobohatý, nevím proč, ale prostě tam všude je -> mám rád heřmánka i šafránkovou, ale co je moc, to je moc ()

kreyson13 odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus fialovej. Ať všechny tyhle exkrementy typu Gympl, Doktoři z počátků, Ordinaci, Ulici smíchaj do jednoho megaseriálu a bude vymalováno. ()

El_Barto odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že Ordinace v růžové zahradě je ten Mariánský příkop, to absolutní dno, že horší herecké výkony už být nemůžou. Stačilo půl epizody a ten příkop se prohloubil až někam do pryč... Bravo TV Nova, zlepšuješ se, už se nemůžu dočkat tvého dalšího majstrštyku, (řečeno terminologií normálních lidí: jsi čím dál horší). Novácký dokonalý seriál už se objevil na obzoru, stejně jako socialismus v Severní Koreji.. ()

Kosir 

všechny recenze uživatele

Šafránková, jako jindy, nic moc. Unylá, nepřesvědčivá, deklamuje. Jinak standardní sitcom postavený ne jednoduchém schématu. Jeden druhýho podtrhne, ten se mu příště pomstí. Čas od času si vymění charaktery. Normálně se na to nedá koukat, když ale přijde nuda... ()

Kacenaa211 

všechny recenze uživatele

Pár nedokonalostí, ke kterým je potřeba něco říct tam opravdu je, nicméně seriál, který není nekonečný a dá se na něj dívat. První řada je daleko lepší v 9 věcech z 10 než druhá, ale druhá má na druhou stranu lepší výběr písniček (např. Falling slowly nebo The sound of silence). Myslím si, že když se někdo na tento seriál koukne, nic nezkazí a když se nekoukne, nepřijde o nějaký "majstrštyk", ale podle mě přijde o pobavení a zasmání se. ()

Medinka 

všechny recenze uživatele

Vyhýbala jsem se tomu hodně dlouho, pak jsem potřebovala nějakou blbost na odreagování a zakopla jsem o Gympl. A takhle - čekala jsem, že to bude MNOHEM horší :-D Proti Ordinaci atd. je míra stupidity a trapnosti podstatně nižší a co víc, občas se tomu dá fakt i zasmát. Takže trošku nadhodnotím, ale co, stačí mi ta radost, že se mi z toho nechtělo zvracet :-D PS: Ty chvíle, kdy jsou herci nuceni dělat tak okatou reklamu na sušenky, internetové obchody atd., že se chce člověku plakat, jsou fakt zlo. ()

Lubess.Knopp 

všechny recenze uživatele

Omg ti dětští herci by si zasloužily dokopat , hlavní role které jim zaplatily jejich bohatí rodičové a nedá se na to absolutně dívat . Celý koncept se snaží popsat dnešní situaci na českých gymplech , takže jestli to takto opravdu vypadá tak to směřujem všichni do ********* ()

wdo odpad!

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se omylem na pár dílů v rámci nudy na nemocenské. Větší drama/komedii zažiju při čumění do stropu. ()

HaarleyKvin odpad!

všechny recenze uživatele

Už jen podle toho jak to zní tak si pod tím člověk může představit úplnou blbost. Pár jedincům se tento seriál líbí ale taky tisíc lidí ho kritizuje a já se počítam mezi tým kritika. Už tu bylo tolik seriálů co neměli tak zvaný úspěch jako třeba: O. v růžové zahradě 2 a Ulice ,ale vzhledem k tomu že ulice je i v žebříčku nejlepších tak i nejhorších takže žádná sláva K tomu už není co dodat! ()

Reklama

Reklama