Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný internetový pořad moderovaný Wilem Wheatonem, jenž představuje nejrůznější deskové hry, které poté hraje se zajímavými osobnostmi. (Čulo)

Recenze (12)

Rewsy 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že existuje pořad pro milovníky deskovek! Koncept dobrý, ale opravdu si nemůžu najít cestu k Wilovi Wheatonovi a jeho břitkým hostům. Zatím jsem zhlédla jen díly na videačesky, tak doufám, že úroveň bude spíše stoupat :) ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Od chvíle, co jsem se dozvěděla o novém projektu Willa Wheatona, bylo mi jasné, že tohle bude něco jedinečného. A to jsem si potvrdila hned prvním dílem. V podstatě se jedná o to, že si Will pozve pár známých (jak z internetových, tak i seriálových projektů) a začnou hrát nějakou (většinou pro mě neznámou) hru. Kdo by čekal 30 minut nudy, bude zklamán. Pořad je udělám velmi chytlavě, chemie mezi hosty funguje, zvlášť se mi líbí ta soutěživost v rámci fakt dobré zábavy. Otevřelo mi to oči a mé obzory se rozšířily. ()

Tomihiro 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí dalších dílů musím změnit hodnocení a dát plný počet. Lepší pořad o deskových hrách nenajdete! Díky TableTop už doma proháníme kaiju monstra z King of Tokyo. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Žánrově jiný, ani tedy lepší, pořad, který se věnuje deskovém hrám, neznám. A toto uchopení považuji za šťastné. ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že mezi Board James a TableTop je dost velký rozdíl. Nejde ani tak o žánr, ale o způsob podání deskových her. Zatímco James jde spíše do minulosti, tento web-seriál čerpá ze žhavých nových trendů mezi deskovkami, a proto je pro nás spíše více přínosnějším a aktuálnějším. Líbí se mi mírně decentní humor Willa, jenž tak dodává jakýsi zvláštní šarm a půvab celému tomuto dílku. Ani pozvaní hosté, převážně známí lidé, nejsou špatní. Ba naopak působí zcela přirozeně a ne uměle jako u různých talkshow, kde jsme je mohli vidět. Zkrátka zde je vidět spoustu práce a hodně muziky za málo peněz. Jedná se rozhodně o dobrý počin, ale sházela mi zde jakási dynamičnost, co by tomu dodala nějakou tu jiskru, jenž by to ozvláštnila. A bohužel také dost záleží na momentálních hostech a pokud zrovna nestojí za nic, pak je pořad i nuda. Kvůli tomu jen 4 hvězdičky. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Čeká vás nerdgasmus v každém díle. :-D Zajímavé osobnosti (ať už celebrity ze světa počítačových her, sci-fi a fantasy filmografie či literatury, YouTube a dalších geekovských okruhů) hrají společně s moderátorem této show (proslaveným jako Wesley Crusher z Nové generace) stolní hry, přičemž o zábavné momenty není nouze. Geekovskou úroveň zajišťuje v producentské dvojici vedle Wheatona také Felicia Day známá autorstvím série The Guild. ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Zabavny porad o hrani deskovych her v hlavni roli Wil Wheaton, ktery si zve ruzne zname osobnosti z herniho sveta. Rozhodne zatim nejlepsi porad na toto tema co lze videt. Jestli vi nekdo o necem lepsim tak me pls napiste PM. ()

LordLaser 

všechny recenze uživatele

Kebyže nahradia Wil Wheatona... alebo inak fajn relácia o spoločenských hrách, kebyže nahradia moderátora a to, že je spoločenských hier málo? O tom pochybujem. ()

Reklama

Reklama