Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílenec unese 8 osob, které obviňuje ze smrti svého syna. Všechny donutí, aby se zúčastnili jeho hry. Principem hry je, že účastníci procházejí několika etapami, a v každé z nich musejí bojovat s jiným druhem žraloka. Pro osm hráčů začíná boj o život. (LIVINGDEAD)

Recenze (31)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Mně je tu dobře.“ „Jo, mně taky.“ „Mně je tu taky dobře.“ Fantastické dialogy vyvažují trapná kola téhle ohromně originální žraločí etapovky. Takhle to dopadne, když se stane neštěstí fanatickému divákovi šmíráckých show, který má navíc rád sardinky. Mužské pokolení jsou samé ztepilé bukve a ženské naopak hysterické lidoopky, nad takovou partičkou mutantů by velký bratr zaplesal. Místo pošťuchování naostřenými dřívky mohli zkusit na žraloky zaútočit zbraněmi, které jsou jim vlastní. Lidoopky je mohly nakazit blechami (žralok se podrbat nemůže) a muži zas mohli tasit vějíře (i když zabít žraloka smíchy je poměrně drsná smrt). Chudák madame Christie, nemohla tušit, kolik imbecilů budou její Černoušci inspirovat. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum je stejně nějaký super studio, když dovede vychrlit několik filmových "super velkofilmů" ročně. Nechápu, jak někdo může do téhle studny bez dna a charakteru, neustále sypat peníze. Vždyť ty filmy, ale vůbec za nich nestojí. Ano, přiznávám, že se každej těší na nějakou řezničinu, proto na to mrkne. To je však vše, dál už ho nikomu nedoporučuju, spíše naopak každého varuju. 0% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Připadám si skoro jako šílenec, Rayovi filmy jsem viděl zatím všechny a můžu říct že mě bavily. Jsou to sice většinou kraviny ale jsou to zábavné kraviny. Ne jinak je tomu i tady. Magor unese několik osob a donutí je hrát hru. Musí se utkat s několika žralokama. Taková uchylná reality show, která kdyby byla opravdová by byla daleko zábavnější než ty sračky co jsou v televizi teď. Nicméně je to přesně to co můžete od Asylumu čekat, divně podaný příběh, špatní herci v čele s Butlerovou která byla neobyčejně špatná a přehrávala jako o život. Plno nelogičností a divné postavy které věděly nějakým záhadným způsobem kam přesně jít(nato že to byl ostrov jak kráva tak měly nějak moc dobrou orientaci), co mě nemile překvapilo bylo to že Asylumáci se začaly zlepšovat v efektech a tady opět ukázaly že jim efekty moc nejdou, nevím proč vypadají hůř než v jejich filmech z roku 2010. Nicméně bavil jsem se, film poměrně odsýpal a já jdu čekat na další Rayův film. ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Skupina lidí, kteří až v průběhu filmu zjišťují, co je vlastně spojuje, se plácá po pustém (až na obrovskou padouchovu vilu) ostrově, v jehož vzduchu jsou obsaženy četné kamery, mikrofony a reproduktory. (Proč ve vzduchu? Nepřišla jsem na to, kde jinde by mohly být.) Díky těm prvním padouch ve své vile na notebooku sleduje do detailu každičký krok a čin těch lidí na ostrově (prakticky totéž, co vidí divák). Díky těm druhým mu neunikne žádné jejich slůvko. A těmi třetími jim předává pokyny a informace ze života žraloků. Podle těchto pokynů se ti lidé pohybují po nějaké stezce, jakési opičí dráze, kterou ale divák nemá šanci rozpoznat, takže se diví, proč procházejí minovým polem, když šlo normálně obejít. A jednou denně dostanou pokyn, že mají vlézt do nějaké jeskyně a tam bojovat se žralokem. Proto je to v originále Shark Week. Ale buď jak buď, muselo to být přijemné natáčení: slunce, moře, pláže... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Šílenec unese 8 osob. které obviňuje za smrt svého syna. Všechny donutí, aby se zúčastnili v jeho hře. Principem hry je, že účastníci přecházejí přes různé etapy a v každé z nich musejí bojovat s jiným druhem žraloka. Osm hráčů začíná boj o svůj život. Všechny scény se žraloky se odehrávájí večer a potmě. Takže vidíme "hovno". Napětí nulové, herecké výkony nijaké, poslední žralok je nakreslený, takže efekty trapné. 10% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama