Reklama

Reklama

Areumdawoon geodaeege

(seriál)
  • Jižní Korea 아름다운 그대에게 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Korejská dívka Goo Joo Hee žije ve Spojených státech. V televizi spatří atleta, skokana do výšky, Kang Tae Joona a začne jej obdivovat až do krajnosti. Proto se rozhodne vrátit se zpět do Koreje a nechat se přeřadit na stejnou školu, na kterou chodí Kang. Problém ovšem je, že chodí do chlapecké školy. Aby dosáhla svého cíle, převleče se za kluka a začne mu pomáhat, aby se zpět vrátil ke skokům. Kang totiž utrpěl zranění, po kterém se už nemusí ke sportu vrátit. Nic není tak jednoduché, jak se Goo na první pohled zdálo. (Zíza)

(více)

Recenze (11)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Asi až někdy do poloviny bych tomu s radostí dala plný počet. I když to není tak střelené jako Hana Kimi, má to hodně podobnou atmosféru jako You're beautiful, což je velké plus. Někdy po polovině se to začne brát trochu víc vážně a ke konci pak ještě víc. Navíc v předposlední epizodě mě tvůrci donutili nenávidět hlavní hrdinku, protože fotbalista byl moje oblíbená postava ve všech verzích, co jsem viděla, a tady to vůči němu nebylo vůbec fér. Navíc Lee Hyun Woo je jediný z hlavní trojky, kdo je opravdu herec, takže jeho "teď tak moc trpím" bylo mnohem uvěřitelnější víc než její "tak moc mě to mrzí". Celkové odlehčenosti hodně ubíralo, jak strašně vážně brali ten skok do výšky. A trochu mě zklamal/a Sanchu. Přežila bych, že změnili rasu, ale ten pes byl na konci úplně OOC. Ono by toho bylo víc, ale abych si jenom nestěžovala, tak musím říct, že oceňuju změnu povahy hlavního skokana do výšky. Tae Joon působí mnohem víc lidsky než Sano (srovnávám s verzí z 2007, tu z roku 2011 už si moc nepamatuju). Sice se někdy tvářil trochu přihlouple, ale jeho pasivně-agresivní výlevy mě pobavily pokaždé. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Japonská i tchajvanská verze se mi líbila víc. tady mi to všechno přišlo až moc přehnané. Navíc krasavci nebyli zase tak krásní, hlavní hrdinka se také moc nepředvedla, pozměněný příběh moc nezaujal, ani nepobavil. Průměr školních komedií, podprůměr školních crossdressingových komedií. Přeloženo. ()

Reklama

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Srovnávání s japonskou verzí jsem si rozmyslela asi po 7 dílu, kdy jsem si uvědomila, že koukám na úplně jiný seriál. Vysvětlím: Hana Kimi se zabývá především přátelskými vztahy mezi hlavními i vedlejšími postavami. To Beautiful zase romancí mezi hlavními hrdiny. Takže Korejci pozměnili nejen zpracování, ale i žánr. Za což jsem jim vlastně velice vděčná. Hana Kimi je velice svižný, potrhlý s mnou až nepochopitelným humorem (v čemž je, ale zase to kouzlo, že?). No a To the Beautiful zas více rozvíjí klasicky korejskou roztomilost, co se týče jednotlivých postav. Možná je to délkou seriálu, ale já se u To Beautiful zasmála více. Tolik srovnávání, které jsem vlastně dělat nechtěla. Ještě poslední srovnání a také velký důvod k vyššímu hodnocení - Sano v japonské verzi byl jednou z mých nejvíce nenáviděných postav japonských seriálů, proto jsem byla ráda za Tae Joona, který mne zajímal více než všemi milovaný (Jeremi). Souhlasím z velké části s Moiraine. V hodně věcech jsem si vzpomněla na YAB, čemuž také hážu nějaké ty procenta navíc. Jinak je docela komické jak si budete celý seriál připadat jak Sanchu :) vlastně se stanete jeho postavou. Nemůžete je postrčit, říci jim, že jsou takoví jací jsou, nadávat jim a v neposlední řadě je poslat do háje, když vám pořád něco vykládají. Seriál jsem si velice užila. Jinak perly co házeli uživatelé VIKI: His voice gonna make me pregnant. Každou chvíli když něco hledal Min Ho: Iam so curious yeee!, A ze seriálu: Řešení vedle koho se bude nabíjet mobil.....atd atd....A konec seriálu je pohlazením, pro mou romantickou duši.! ()

Trifi 

všechny recenze uživatele

... Aneb jak se prostalkerovat až k srdci milovaného. :P Spousta nelogičností, spousta poloslepých postav (které nepoznají holku když se ostříhá a ofačuje si prsa) a spousta klišé. Ale přes to všechno to bylo jakýmsi zvláštním způsobem nakažlivé a musela jsem to dosledovat. Jenom trošku zamrzí, že nejracionálnější z postav byl Salátek... ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že do sledování tohoto seriálu jsem se pustila spíš ze zvědavosti. Chvíli mi trvalo než jsem se rozkoukala a tak nějak strávila tu divokou atmosféru. Hlavní hrdince by to, že je kluk, neuvěřil ani pes, ale pokud se chce divák bavit, musí jim zkrátka na tu jejich hru přistoupit. Herci občas působili dost nepřirozeně, ale stejně jim to odpouštím, protože přes ty všechny chyby a klišé, jsem se vždy těšila na další díl. Navíc to má moc pěkný soundtrack. 3,5* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Pro svou roli atletického výškaře podstoupil herec Minho náročný výcvik ve skoku vysokém. (Roby)

Reklama

Reklama