Reklama

Reklama

Svět mafie

(seriál)
  • Velká Británie Mafia Empire
všechny plakáty
Velká Británie, 1999

Obsahy(1)

Dokument, který ukazuje, jak se mafie rozvíjela nejen na Sicílii, ale také v Americe. Kdy byly pro mafii nejlepší léta, kdo ji v té době řídil, co bylo primární pro tuto zločineckou organizaci, jak si vydělávala, do jakých politických sfér se dostala či její samotný úpadek, který nesouvisel jenom s četnými vraždami... Vše navíc doplněno o rozhovory s bývalými mafiánskými členy, kteří se rozhodli porušit omertu a promluvit. (Wiikii)

(více)

Recenze (5)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Kvalitní dokument, který ukazuje jak se mafie rozvíjela nejen na Sicílii, ale také v Americe. Kdy byly pro mafii nejlepší léta, kdo jí v té době řídil, co bylo primární pro tuto zločineckou organizaci,jak si vydělávala, do jakých politických sfér se dostala či její samotný úpadek, který nesouvisel jenom s četnými vraždami. .. Vše navíc doplněno o rozhovory s bývalými mafiánskými členy, kteří se rozhodli porušit omertu a promluvit. .... HODNOCENÍ: 95% (5*) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Britský dokument z roku 1999 o italské mafii, který se soustředí na 80. a 90. léta a je velmi silný v kapitolách americké cosa nostry, kdy vládl John Gotti - rozhovory, dobové záběry z policejního sledování... jediné co beru jako mínus je to pozitivní shrnutí, že to vypadá, že mafie div ne končí. ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Doporučuji všem, kterým toto neprobadane téma imponuje.Seriály tohoto typu osvetly a upřesní nemálo informací zmíněné v gangsterskych filmech či seriálech. Kdo má tyto filmy v oblibě, může se spoustu dozvědět a doplnit. ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem u 2.dílu, ale musím říct, že do vypovídací hodnoty je to super. Spoustu infa, které jsem nevěděla. Doporučuji ještě série Doznání mafiánů a Mafiánská esa ... ()

Reklama

Reklama