Reklama

Reklama

Fifty Shades of Blue

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2012, 4 min

Režie:

LP

Scénář:

LP

Obsahy(1)

Mladá žena si najme maliara, aby jej vymaľoval dom. Pokým maliar pracuje, žena o ňom začína mať sexuálne predstavy. (Tony DiNozzo)

Recenze (20)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

skvělá a umírněná parodie. Z padesáti stupňů šedi jsem četl pár ukázek na idnes a tahle blbůstka tomu sakra dobře nastavuje zrcadlo. Navíc je tam štěněčí pohled Seleny Gomez (co ta je vlastně zač? Spěvačka, nebo něco takového?). ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se k tomuhle krátkometrážnímu filmu Selena přimotala, ale aspoň je tam díky ní na co koukat... Jinak je to úplně o ničem, zkrátka jen příšerně hloupá parodie na Padesát odstínů šedi. Spíš než vtipné je to opravdu pouze hloupé. ~(2,0)~ ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Selena mi nijak nevadí, ale tohle se nedá nazvat ani roztomile hloupoučkým, prostě jen hloupým nápadem znuděného člověka s příšerným smyslem pro humor. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím jestli to bylo víc trapné v tom špatném slova smyslu - prostě totálně zbytečná blbost - nebo trapné v tom dobrém slova smyslu - výborná parodie na Fifty shades (of Grey samozřejmě). Ze začátku teda nic moc, ale od té doby, co si začal kousat ret zatímco byl záběr na jeho uhry na ksichtě, tak jsem se začala konečně smát:D Btw. tu malbu totálně odflákl. Možno zhlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=MKWIqRAW_WI ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Ok, tak jsem se dozvěděla, že jsem vlastně knižní barbar, protože jsem nikdy neslyšela o knize Padesát odstínů šedi. Mimochodem, vůbec mi to nevadí. Po přečtení několika úryvků nechápu, jak tato kniha může být bestsellerem, to mám kolem sebe opravdu tolik tupých příslušnic ženského pohlaví? Dobře, to by stačilo ke knize, která se tu stejně nehodnotí. Po zjištění faktu, že se jedná o parodii, hodnocení zvednu, ale jen o jednu hvězdu, neboť hlavní protagonisté (hlavně Selena, nemám ji ráda, opravdu ne) jsou mi krajně nesympatičtí, a i po druhém zhlédnutí s vědomím, že je Fifty Shades of Blue parodie, mi to nepřišlo o nic víc vtipnější. Asi nejsem jen knižní barbar. ()

kristynca odpad!

všechny recenze uživatele

Další dílko ze stáje FUNNY OR DIE, ale v tomto případě je to 100% DIE. Trapnost, za kterou by někdo zasloužil spoutat a nařezat! Jediné co mohu pochválit, je odstín vybrané modři. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

To nemá být vtipné samo o sobě, je to provokace vůči knize Fifty Shades of Grey... Chce to míň nadávat a víc googlit... ()

Kaju.le odpad!

všechny recenze uživatele

Tak k tomuhle se nehodlám vyjadřovat. Neuvěřitelná blbost, při které jenom po čtyři minuty kroutíte hlavou. ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Ja myslím, že je to celkom podarená paródia na Fifty shades of gray. Mladá Selena Gomez sa do niečoho takéhoto dokonalo hodí, jej grimasy ma vedia pekne rozosmiať. A ten maliar, ten bol skvelý! Suché pery, ktoré stále kašlú, veľké vredy na líci a čele, odporný výraz, no proste krácavec ako lusk. Dĺžka 4 minúty je však postačujúca. Niekedy si musím tú knihu prečítať, nech viem, či sa to tomuto krátkemu filmu podarilo sparodovať naozaj tak dobre, ako to vyzerá bez čítania. ()

StereoHearts 

všechny recenze uživatele

Polovica hodnotení ani neviem o čom sa v tomto videu ("filme") jednalo. Mňa to pobavilo. Pozrel som si aj Behind the scenes a dalo sa to :) Zasmial som sa a o to v tejto produkcii asi aj išlo ()

rezor 

všechny recenze uživatele

Po přečtení 50 odstínů porna, pardon šedi, má tohle úplně jiné obrátky a měním hodnocení. Parodie na "emotivní" projevy hlavní postavy v knize jsou prostě geniální (pouze pokud jste četli tu knížku). Nejvíc na tom asi oceňuji ukázku absurdity knížky samotné, aneb. pan sexuálně dokonalý s milardami na účtě zkrátka není. Bohužel pro diváka neznalého věci je to asi jako koukat na reklamu od Perwoolu, což je škoda. 50% za čtenáře bestselleru. ()

R.K. 

všechny recenze uživatele

Hloupoučké, ale přeci jen ne na odpad! Selena tu vypadá moc hezky a některé scény jsou docela zábavné. ()

Reklama

Reklama