Reklama

Reklama

VOD (1)

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (234)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Spíš než s časem se Ethan Hawke snaží závodit s debilním scénářem, ale závod prohrává a ošklivá vizuální stránka tomu také moc nepomáhá. Co tento film ale teprve stahuje dolů, je nevýslovně otravná a nesympatická Selena Gomez, jejíž herecké vlohy jsou nicotné - pro mě byla téměř nesnesitelná. Ani krátké štěky filmových veteránů Paula Freemana a Jona Voighta to bohužel nezachrání, naopak si říkáte, že asi zabloudili do nesprávného filmu. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Film vám dá přesně to co očekáváte od akčních filmů typu fast and furious. Rychlé auto, bouračky, plky, honičky, bouračky, zase plky a tak dokola. Filmaři zjevně chtěli alespoň něco ušetřit, tak ho natáčeli v Bulharsku, když se zničí sem tam nějaký starý vrak, není to tak drahé a v bulharsku přeci jezdí jen hnusný auta že ? Takže shrnuto a podrženo 3* ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Scénář a logika v tomhle filmu neexistuje (takže tu dostává hodně napřesdržku) ... ale upřímně, tohle by mě sralo u filmu, kde se v 80% kecá a zbytek je nějaká ta akce. Tady je to ale naprosto naopak ! Já si film zapl z toho důvodu, že jsem chtěl vidět spoustu honiček a tudíž i spousty demolice a světe div se, přesně tohle jsem dostal. Teď jen doufám, že se podobně na scénář vysrali i v připraovaném Need For Speed filmu a budou se soustředit hlavně na auta ! ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Očekávání: Bude to značně neoriginální, ale mohlo by to být chytré, zábavné a správně béčkové. Výsledek: Je to značně neoriginální a navíc to vůbec není chytré ani zábavné a béčkové to je, ale škrtnul bych to slovo správně. Strašně by mě zajímalo jestli ti diletanti, co tohle filmové dílko vyráběli, vůbec seděli v Mustangu. To auto je líný a to ve všech verzích a opacéřovaná verze by žrala, tak 100 litrů benzínu na 100 kilometrů. Takže v tom filmu by musel tak 10x na benzínku, ale dobře je to film a já to beru. Vlastně celá ta zmínka o Mustangu je tu, protože tohle auto vážně nesnáším a oni ho pořád do těch filmů cpou. Nejhorší však je, že se v tom filmu 90 minut děje pořád to samé, drsně se tvářící Ethan Hawk jezdí po městě s vyplašenou Selenou a kolem létají kusy bulharských policejních vozů. Přeberte si to, jak chcete, ale až na to budete koukat, tak si na mě vzpomenete. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ethan Hawke je jeden z mých nejneoblíbenějších herců, takže mi hezkou chvíli trvalo, než jsem jej začal ve filmu alespoň trochu brát. Getaway je taková akční jednohubka, kterou zhltnete, když v nabídce nenajdete nic lepšího, rychle ji strávíte a ještě rychleji vy***... vyloučíte, to bude vhodnější slovo. Neříkám, že jsem se vůbec nepobavil a že bych se nudil, avšak na více než dvě hvězdičky to není už proto, že podruhé bych si snímek nepustil. Jako výplň času cestou do Prahy autobusem to však nebylo nejstrašnější. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Vo filme nie sú pri autonehodách použité počítačovo generované obrazy (CGI). Všetky havárie sú skutočné. (Tony DiNozzo)
  • VIOS sú malé kamery, ktoré predstavovali väčšinu kamier namontovaných na autách a dostali prezývku "crash cams". Tím mal uprostred ulice namontovaných asi 70 VIOS kamier, aby získal dynamické zábery, keď po nich autá doslova prechádzali. Niekedy vydržali, no niekedy nie. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama