Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po výbuchu bomby v závodu na zpracování zemního plynu ve Viksundu, při kterém zahynulo osmnáct ruských zaměstnanců, odmítá ruská armáda opustit Norsko, které okupuje na žádost Evropské unie. Premiér Jesper Berg nabídne evropskému komisaři, že uspořádá referendum, na jehož základě by se země zavázala k těžbě ropy a zemního plynu na dalších deset let. Bergovým cílem už není zachování ekologických principů, se kterými vyhrál volby, nýbrž holá záchrana jeho země před okupační armádou. Šéf zpravodajského týmu Hans Martin Djupvik mezitím intenzivně pátrá po členovi odboje Eivindu Birkelandovi, hlavním podezřelém z viksundského atentátu... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál se šestou epizodou přehoupl do své druhé poloviny a já se u něj stále výborně bavím, seveřané prostě filmy a seriály na politické téma umí, takže se těším na zbývající čtyři díly. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádný větší výkyvy se neobjevují a pěkně se to nám to začíná zamotávat. O to víc jsem zvědavý, jak se to vyvine dál, neboť toto téma seriálu má mnohem větší potenciál, než jsem si mysle. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Bude to pravda, až to tak prohlásím." Premiér Berg mě vydíráním svých soukmenovců a vymývání mozků národa při referendu docela bavil. Taky pohled EU na to, že základem demokracie je energie, stál za zamyšlení. A ruské sledování zájmových osob na cizím území asi taky nebude úplná fantasy. Seriál se mi prostě líbí, ale to, že na mě působí tak věrohodným dojmem, se mi nelíbí ani trochu. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jede to na plné obrátky, zůstalo jen pár postav, které se ještě označit za "dobré", jinak každý se nějak rozhodl a zařazuje se k různým frakcím v tomto konfliktu, který zde rádi označují jako mírový. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama