Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příslušníci norské pobřežní stráže, kteří podnikli na vlastní pěst odbojovou akci v okupovaném plynárenském objektu, jsou v ruském zajetí. Anita Ryghová, čerstvě jmenovaná předsedkyní „kolaborantské“ vlády, se pokouší vyjednat návrat vojáků do vlasti diplomatickou cestou. Avšak ruská velvyslankyně Irina Sidorovová za to požaduje příliš velké ústupky. Situace se zkomplikuje, když vyjde najevo, že velitel pobřežní stráže Geir Eknes v zajetí zemřel na následky zranění. Exilový premiér Jesper Berg mezitím netuší, že norská tajná služba, vedená bývalým členem jeho ochranky Hansem Martinem Djupvikem, odhalila jeho komunikaci s domácím odbojem, vedenou přes akční počítačovou hru… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, čím to je, ale tenhle norský politický tanec mezi vejci mě fakt hodně baví. Znepokojuje mě jen postava expremiéra Jespera Berga, mám za sebou už druhou epizodu a ještě nebyl ani jednou unesen. Divné. Těší mě, že se tvůrci nenechali unést a nenavýšili počet epizod, takhle mohu s klidem očekávat, že se jim podaří udržet stejnou kvalitu až do konce sezóny. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komunikace přes konzolovou hru, jak jsem napsal u komentáře k 1.dílu 2.řady, bezpečná není a byla odhalena. Naštěstí expremiér Berg má svoji spojku a prchá i ze Švédska. Djupvik i jeho žena jsou teda kolaboranti, podobně jako vláda Ryghové, ale jinak to v téhle situaci vyřešit nejde. ()

Reklama

Reklama