Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Členové norské pobřežní stráže, kteří zakročili proti Rusům na plynové základně, dostanou od norského soudu vysoké exemplární tresty. Premiérka Anita Ryghová se snaží vyjednat pro ně amnestii, a proto požádá odbojovou organizaci Svobodné Norsko, aby s „proruskou“ vládou uzavřela smír. Uvězněný vůdce Svobodného Norska Harald Vold s tím souhlasí a vyzve v přímém přenosu své podřízené, aby odevzdali zbraně. Jenže horlivý bojovník Stefan Christensen, který se kdysi mimo jiné pokusil o atentát na ruskou velvyslankyni Sidorovovou, má poněkud jiný názor na to, jak vést boj o nezávislost. Unese malou Andreu Djupvikovou, dceru šéfa norské kontrarozvědky Hanse Martina Djupvika… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se stane v norském hlubokém lese, zůstane v norském hlubokém lese. Ačkoliv celý děj nepřinášel nic zvláštního, tak konec to dobře dohnal. A myslím, že o Frídě ještě uslyšíme. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl přináší další drama s koncem, který mi přišel reálný, ale v americkém seriálu byste ho určitě neviděli. Jsem zvědav kam až povede dějová linka od Bente z hotelu. Akorát v tomto díle chybí Berg, nejspíš se objeví v dalším díle. Hezká hláška zazněla: "Tohle je politika, logiku v tom nehledejte." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, v Norsku měli zrovna říjen a u nás bouřka a vzduch jak v sauně. Scénáristé opět nezaváhali a naplnili epizodu mnohými událostmi, napětím i akcí. Příběh se i tentokrát odvíjel ve velmi slušném tempu, takže jsem se znovu dobře bavil a nuda nehrozila ani omylem. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama