Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premiérka Anita Ryghová nařídí v zájmu dobrých vztahů s Ruskem podplatit ukrajinské separatisty, kteří v Polsku ukrývají Jespera Berga, aby tohoto odpůrce ruských okupantů vydali do Norska. Spolumajitelka restaurace zaměřené na ruskou klientelu Bente Norumová tajně napojila odposlech na telefon oligarchy Minnikova, který je podezřelý z vraždy jejího manžela. Příliš pozdě zjistí, že ze spolupráce se Svobodným Norskem nelze vycouvat. Členové umírněné protestní organizace Free Our Soldiers (Svobodu našim vojákům) mezitím pokračují v symbolických gestech odporu s pomocí speciální mobilní aplikace. Lidem z okruhu mocných však začíná jít o holý život. Šokovaná Anita zhlédne video s Bergovou popravou a Bente se dostane do otevřeného konfliktu s Minnikovem… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U minulé epizody jsem přemýšlel, kam se poděl Jesper Berg a už je mi to jasné. Celou dobu čubičkoval podél norského pobřeží, pak dal kraulem Kattegat a se slovy: "Já su tak šťastné!", vykřepčil na polském pobřeží:-) Tohle byl hodně povedený díl, ze kterého jsem si vzal hned dvě ponaučení. Pokud se dělá dohoda s Ruskem, nedá se spoléhat na Ukrajince a chcete- li někomu vyhrožovat, nestůjte před otevřeným oknem. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byla prostě pecka! Abych použil citát z Iron Sky: "Shit, this is keep going better and better!" Problematika Norska dostává několik dalších rozměrů. Děj v tomto díle člověka naprosto pohltí a nedá mu odpočinout, dokud není konec a pak se stejně člověk těší na další část. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslel jsem, že Jesper skončil, ale je to trošku jinak, tak jsem zvědav jak ho tvůrci použijí. Dále naštvat ženskou a stát u otevřeného okna je nerozum a je jedno, jak jste mocný, protože gravitace platí pro každého. Djuvik je těžký kolaborant toho už nic nezachrání, jen nevím co čekat od mírových protestantů Free Our Soldiers. Každopádně tento díl byl dost hutný. ()

Reklama

Reklama