Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ruská přítomnost v Norsku, která začala na žádost Evropské unie kvůli těžbě ropy a zemního plynu, se z původně zamýšlených několika měsíců protáhla na dva roky. Její ukončení je opět v rukou evropských zemí, které mohou s pomocí rezoluce požádat Rusko, aby svou armádu a těžební firmy z Norska odvolalo. Premiér na útěku Jesper Berg dělá ve Francii vše pro to, aby evropské politiky přesvědčil k hlasování, avšak v celé věci jde o vysokou mocenskou hru a o příliš velké peníze. Podle Berga je současná „oficiální“ norská premiérka Anita Ryghová příliš slabá na to, aby byla pro Rusko rovnocenným partnerem ve vyjednávání a jde spíš Rusům na ruku. Podle Anity je zase Berg schopen svými akcemi vyvolat válku… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto souhlasím s Cheeterem, ta hackerská akce byla nejslabším místem celé epizody. Myslím, že kdyby to bylo tak jednoduché, Země by už byla dlouho jadernou pustinou. Proč odpalovat jen konvenční střely, že? Sedmý díl každopádně slušně umetl cestičku pro nástup závěrečné epizody. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to seriál, i když nejlepší hackeři jsou "obyčejní" lidé mezi námi. Berg cestuje lodí a vesele to streamuje živě na netu. Premiérka Ryghová má buď pro Jespera pořád slabost nebo chce aspoň někdy dodržovat mezinárodní zákony. Každopádně politici jednají, jak jsem jim zrovna hodí a tak spojenci na Bergovi lodi prořídli - v tomto díle je zmíněna i Česká republika, která svého premiéra měla taky na lodi ;-). ()

Reklama

Reklama