Reklama

Reklama

Joake no mači de

  • Japonsko 夜明けの街で (více)
všechny plakáty
Trailer

Recenze (3)

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

■ Začalo to hezky odlehčeně, až by člověk měl pocit, že bude sledovat jedno z těch romantických dramat, která nijak neurazí a vskutku se člověk pobaví, ale na konci filmu mu veškeré emoce vzniklé při sledování filmu odplují do dálav a člověk se vrátí do reality a po filmu ani vidu ani slechu, ale omyl je pravdou... ■ To, co začalo zlehoučka a nijak nenuceně se postupně a po malých krůčcích dostává stále dál a dál. Atmosféra tohoto filmu mě pohltila a děj jsem prožíval společně s hlavními představiteli. ■ Po hodině už většině diváků musí být jasné, jakým směrem se bude film ubírat, ale ani to mi nezabránilo, abych se nenechal unášet hereckými projevy a rukou scénáristickou... ■ Celou druhou polovinu jsem měl takový neodkladný pocit, že vím, jak to skončí, ale stejně mě tam kdesi vzadu v mysli stále hlodal červík peťura a v hlavě mi neustále sem a tam sprintoval brouk... ■ Několikráte se sama nabízela ona proklatá otázka: Kdo je vrahem? Zahradník! - Ne! Teď vážně. ■ Některé scény byly skoro dechberoucí a velice se mi líbilo, jak byla vykreslena psychologie postav. [Viděno poprvé: 90/100] ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Jeden muž, dve ženy, jedno dieťa a jedno veľké tajomstvo. Otec rodiny žije svoj spokojný ale stereotypný život až do momentu keď stretne jednu krásnu, mladú, tmavovlasú ženu. Držala v ruke raketu a pekne sa vrtila.... No pod rúškom záplavy nového splanutia je cítiť bolesť... Ja som ten film zožral. To najlepšie čo som tento rok videl. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

První momenty vzbudí dojem, že vás čeká odlehčené romantické drama – výrazy jako anální schůze, páprdové či dobytek tomu napovídají :-) Jenže, jedná se o opravdu vážné dospělé drama velmi kvalitního provedení, takové již jsem dlouho v asijské kinematografii neshlédnul. Dosud spokojený otec rodiny se seznámí s novou kolegyní a není třeba dodávat, že tato dosti atraktivní mladá dáma jako svůdkyně odvede svou práci dokonale. Opravdu moc se mi líbilo, jak je zde zpracované téma nevěry – herecké obsazení i výkony jsou výtečné, celé ty 2h filmu pohodově a uvolněně plynou za doprovodu někdy příjemně hravé hudby, jindy zase zabrnkají na dramatickou strunu zneklidňující tóny. A nad celou situací se vznáší téma vraždy z let minulých a poněkud tajemné datum 31.března... 87% P.S. Je velká škoda, že se zde tomuto snímku nedostává větší pozornosti, opravdu stojí za zhlédnutí a ač je to neuvěřitelné, existují i kvalitní české titulky! ()

Reklama

Reklama