Reklama

Reklama

Ztracená dáma

(TV film)
  • Velká Británie The Lady Vanishes
Trailer

Obsahy(1)

Krásná a bohatá mladá prominentka Iris Carr je zvyklá být v centru dění, ale během dovolené na Balkáně ji nespolečenské a hrubé chování jejích přátel rozzlobí natolik, že se rozhodne odjet domů, kde bude sama a v klidu. Bohužel její tolik očekávaná pohoda záhy skončí. Stojí otrávená na nádraží v hrozném horku, neustále do ní vráží ostatní pasažéři, až na ní na nástupišti náhle přijdou mdloby. Vzpamatuje se ve chvíli, kdy musí rychle do vlaku a s třeštící hlavou si Iris připadá jako ve snu. Během nevolnosti ji utěšuje starší anglická dáma, která si říká slečna Froy. Když Iris usne a po čase se probudí, slečna Froy je pryč. Ostatní cestující popírají, že někdo takový existuje. Spřátelí se cestou s pohledným Angličanem Maxem Harem, který se stane její oporu. Iris musí spoléhat na sílu své povahy. Nevěděla, že bude muset bojovat s pochybnostmi a překonat nebezpečí, když se snaží vyřešit záhadu zmizelé dámy. (Filmbox)

(více)

Recenze (2)

burina 

všechny recenze uživatele

Už si ten Hitchov originál nepamätám do detailov, ale nezdá sa mi, že by Iris mala byť xenofóbna, hysterická koza, alebo sa mýlim? ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Úpal mi při sledování v tomhle počasí vážně nehrozil. Ale lehká migréna tam byla, takže si nejsem úplně jistej, jestli nějaká halucinace neproběhla. Herecké výkony solidní (s Hitchcockovým originálem srovnávat nemůžu), možná jen to lingo bylo místy přestřelený. ()

Reklama

Reklama