Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Raquel opustí svoju adoptívnu rodinu, aby sa stala luxusnou prostitútkou v Sao Paule. Po prvých skúsenostiach v malom nevestinci sa rozhodne pracovať "na vlastnú päsť" a svoje zážitky dokumentuje na svojom blogu. Ten sa stane senzáciou a rýchlo i jedným z najpopulárnejších blogov v Brazílii. (k4li)

Recenze (9)

claudel 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem neviděl brazilský film, tak jsem si aspoň trochu procvičil brazilskou portugalštinu, přestože jsem se u toho celkem zapotil. Příběh Raquel asi nepřináší úplně nic nového a i v rámci žánru jsme už všechno viděli, ale i tak se mi vyprávěný příběh líbil, hlavní představitelka to zvládla víc než důstojně a neměl jsem pocit nudy či rozvleklosti. Není to ale film pro přecitlivělé a rozbolavělé duše, které nesnášejí pohled na mladé princezny a staré či nechutné otrapy v tuze nelichotivých pozicích. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkal, že to nemá na podobně laděný španělský film Princezny, ale postupem času jsem zjistil, že je to vlastně velmi silný a dobrý film. Je neskutečné, jak Deborah Secco dokáže vypadat nijak, sexy a hnusně ve 108 minutách a pravidelně se to střídá vlastně. A když jsem na konci zjistil, že je to skutečný příběh, tak jsem věděl, že musím dát 4*. Nečekaně povedený kousek a milé překvapení. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Životní příběh jedné prostitutky, která se díky svému blogu stala prakticky mediální hvězdou a dostala se na vrchol, z kterého stejně spadla. Naprostá pecka - jeden z nejlepších filmů, který zobrazuje denní náplň pracovnic v tomto průmyslu - mraky ale opravdu mraky chlapů za jeden den jako ve fabrice. Sex tady je ukázaný opravdu bohatě realisticky - snad nejlíp co jsem kdy ve filmu viděl, ale ne hardcore. ( je to opravdu bomba, protože po konci filmu jsem měl chuť na sex víc než po nějakém péčku ) proto dávám také pět hvězd. Přesto dvě negativa: 1) ačkoliv se o tom mluvilo, nebylo úplně zřejmé jak osobnostně tohle povolání zdegenerovalo hlavní hrdinku, její pád divák spíš přikládá konzumaci drog než samotnému povolání kurtizány 2) vlastně to vypadá jako fajn kariéra, není zobrazeno žádné negativa toho povolání - násilí, nemoci, ponižování. Pozitiva filmu: 1) řemeslně zpracované na jedničku - líbila se mi kamera alá autenticita 2) hlavní hrdinka mne děsila, protože na začátku vypadala jako třicetiletá strhaná ošklivá holka, ale její přeměna v čase v sexbombu s umělýma prsama byla na absolutní jednotku. 3) Doporučuji jako jeden z nejlepších filmů kategorie erotické drama na CSFD, který přes smutnou story má něco jako happy end. Stojí za to vidět. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Pro mě milé překvapení. Od tohoto žánru totiž nic moc nečekám. Teda čekám nějaké ty odvážné scény, kterých je tady také hodně, ale určitě nečekám kvalitní příběh. Samozřejmě je to klasické outsider, hvězda, pád, návrat?. Ale tak to přece diváci mají rádi, jinak by se tento scénář stále neopakoval. Navíc ta hlavní herečka je totální kočka, když je teda ve formě. Což někdy není. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Smutný príbeh jednej prostitútky stratenej vo veľkom svete. Ktorý ma ale istým spôsobom zahrial pri srdci a napísal ho sám život. Pekne sfilmované. Čakal som Hardcore ale ten by snímku len poškodil jemný soft porn v ktorom sa držal bol perfektný. Super film. 78% ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Znovu je neuvěřitelné sledovat, kam až může člověka zavést osud a jak hluboko musí klesnout aby něčeho dosáhl. Herečka Deborah Secco naprosto bravurně zvládla všechny Raqueliny životní etapy a rozdílné pózy. Pro životopisné filmy mám slabost, takže se hodnocení nelze divit, přestože se jedná již o tolik profláklou příběhovou kostru. ()

ExpertAsie 

všechny recenze uživatele

Requel nebo-li Bruno je mladou prostitukou v Brazílii, která očekává velký úspěch i peníze, ale nakonec jí to zmizí v brzké době. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Fajn Netflix životopis s brazilskou portugalštinou. Na plný počet to asi není i když prsa to byly parádní. Jak správně někdo poznamenal v komentářích níže, není to pro slabé povahy. Podle mě fajn drama bez příkras. Jednoznačně doporučení i když plný počet si tentokrát pošetřím na příště. ()

Reklama

Reklama